De voordelen van Microsoft Sales Professional

woensdag 02 december 2020 van 13:00 tot 14:00
Connections

Tijdrovende aanvragen, langlopende projecten en het contact over een aanvraag dat bij specifieke personen ligt: het kunnen zomaar problemen zijn waar u als organisatie tegenaan loopt. Microsoft Sales Professional biedt uitkomst, omdat hierin alle activiteiten samenkomen die rond een relatie plaatsvinden. Daar hebben alle medewerkers profijt van en zorgt er bovendien voor dat u uw relaties nog gerichter van informatie kunt voorzien en uw service kunt verhogen. 

De wereld om ons heen vraagt dat we digitaal meer stroomlijnen. Op het moment dat we dat doen, beschikken we over een schat aan data waarmee we veel meer inzicht krijgen in de interacties met de relaties. Daarnaast bevat de persoonlijke mailbox in veel bedrijven de historie van mail, afspraken en bestanden. In het contact met relaties zorgt dat ervoor dat informatie op verschillende plekken staat, waardoor er veel werk verzet moet worden om goed overzicht te houden.

Daarom willen wij graag met u nadenken over Microsoft Sales Professional. Samen gaan we kijken wat dit is, wat u daarmee kunt, hoe het werkt en wat erbij komt kijken als u het in gebruik wilt nemen. Aan de hand van een casus over de fictieve organisatie Jetset Tours willen wij u meer inzicht geven in de voordelen van Microsoft Sales Professional.

Locatie
Handelsstraat 4
3371 XC Hardinxveld-Giessendam

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van Microsoft Sales Professional voor uw organisatie? Meld u dan aan via het bijgevoegde formulier. 

 

Inschrijven

Vul je gegevens in en je hoort van ons! Eerst nog vragen? Bel of mail naar: 0184 67 54 00 / info@aspect-ict.nl

{{ errors.first("field_284") }}
{{ errors.first("field_285") }}
{{ errors.first("field_287") }}
{{ errors.first("field_288") }}
{{ errors.first("privacy") }}