Papierloos werken in de bouw & installatie met BORIS

dinsdag 09 februari 2021 van 13:00 tot 14:00
Connections

Op de bouwplaats wordt momenteel veel gebruik gemaakt van papier. Dit wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het verwerken van de uren via een urenbriefje. Het bestellen van materialen die gebruikt worden op de bouwplaats. Of het invullen van diverse rapportages. Naast het invullen van dit papierwerk, moet het ook nog verwerkt worden door de administratie. Een arbeidsintensieve klus die vanaf nu niet meer nodig is!

Door middel van de app BORIS is het mogelijk om papierloos te werken op de bouwplaats. Buitendienstmedewerkers kunnen via hun device realtime informatie doorgeven aan de administratie. BORIS bevat de volgende mogelijkheden:

  • Urenmodule: met één druk op de knop kunnen de buitendienstmedewerkers hun uren boeken op een project en dit doorgeven aan de administratie.
  • Bestellijstmodule: door middel van een koppeling met 2BA kunnen er direct materialen besteld worden via de app.
  • Rapportenmodule: tijdens het ontwerpen, aanleggen en controleren van installaties heeft u te maken met veel eisen en normen. In de app kunt u de rapporten hiervoor invullen.
  • Formulierenmodule: via de app kunt u ook eigen formulieren maken zodat de buitendienstmedewerkers die kunnen invullen.

Op dinsdag  9 februari geven wij u meer uitleg over wat mogelijk is met de BORIS app, daarnaast wordt er ook een demo gegeven. Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u per mail een bevestiging. 

Inschrijven

Vul je gegevens in en je hoort van ons! Eerst nog vragen? Bel of mail naar: 0184 67 54 00 / info@aspect-ict.nl

{{ errors.first("field_329") }}
{{ errors.first("field_330") }}
{{ errors.first("field_332") }}
{{ errors.first("field_333") }}
{{ errors.first("privacy") }}