Maak gebruik van ‘Stemknoppen’ in Outlook

Connections
23 november 2020

In Outlook is het mogelijk om een 'Stemknoppen' toe te voegen in een e-mail. Zo kunt u eenvoudig de mening van uw collega’s pijlen. In deze blog leggen wij u uit hoe u dit kunt gebruiken.

Let op, deze functie kan je alleen gebruik met collega’s die gebruik maken van Outlook.

Het gebruik van stemknoppen is in het voordeel van beide partijen. De ontvanger kan namelijk eenvoudig en snel antwoorden door een van de stemknoppen te kiezen. De verstuurder heeft hiermee een duidelijk en eenduidig overzicht van de antwoorden. Hieronder wordt uitgelegd hoe u de stemknoppen kunt toevoegen.

1. Maak een nieuwe e-mail aan
2. Klik op 'Opties'
3. Klik op 'Stemknoppen gebruiken'
 

In de taakbalk kunt u een keuze maken welke stemknoppen u wilt gebruiken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de stemknoppen te personaliseren. Dit kunt u doen bij de knop 'Aangepast' in het dropdown menu.

Indien u voor aangepaste stemknoppen kiest opent er een dialoogvenster. Achter 'Stemknoppen gebruiken' kunt u vervolgens de opties invullen met een puntkomma als scheiding. 

Stemknoppen

Als u de stemknoppen heeft ingesteld kunt u de mail verzenden. Vervolgens krijgt de ontvanger een mail met de stemknoppen en kunnen zij de stem doorgeven door op de gewenste stemknop te klikken. Als de ontvanger heeft gestemd krijgt u het onderstaande mailtje in de inbox.

Wanneer u op het antwoord klikt opent er een dialoogvenster waarin u de antwoorden eenvoudig en duidelijk onder elkaar ziet. Zo heeft u in een oogopslag de voorkeur van uw collega's overzichtelijk bij elkaar. 

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen op het gebied van narrowcasting, presentatiemiddelen of audiovisuele oplossingen? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections