Mogelijkheden met Teams Breakout Rooms

Connections
08 januari 2021

In de vorige blog heb ik u uitgelegd hoe Breakout Rooms ingesteld kunnen worden in Teams. Deze blog dient ter inspiratie voor het gebruik van de Breakout Rooms. Hieronder kunt u een aantal voorbeelden vinden.

Brainstormsessie

Door middel van een brainstormsessie ontstaan er een hoop nieuwe ideeën. Tijdens zo'n brainstormsessie kan het handig zijn om in tweetallen een idee verder uit te werken. Vervolgens worden deze ideeën weer gepresenteerd als de Breakout Rooms weer teruggaan naar de hoofdvergadering. Op deze manier kunt u meer verdieping krijgen in een brainstormsessie.

Evenement 

Tijdens een evenement is het gebruikelijk om een algemene introductie te geven voor alle deelnemers. Vervolgens kan iedereen na de introductie opgesplitst worden in kleine groepen om zo een subsessie te volgen van het evenement.

Scrum

Binnen Scrum werken verschillende soorten rollen. Bijvoorbeeld de Scrumteams, de Product Owner en de Scrum Master. Als de verschillend Scrumteams aan het werk zijn in een Breakout Room, kan de Product Owner of Scrum Master eenvoudig aanschuiven om zo de planning en het product te bespreken.

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen op het gebied van narrowcasting, presentatiemiddelen of audiovisuele oplossingen? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections