Werken bij Aspect ICT

Connections
05 maart 2021

Wij vroegen een aantal medewerkers van Aspect ICT naar hun ervaringen, drijfveren en wat het werken voor Aspect ICT zo leuk maakt. Ben jij benieuwd naar de antwoorden? Lees dan gauw mee:

De start van Stefan zijn loopbaan bij Aspect ICT
Mijn naam is Stefan en ik ben in januari 2020 begonnen bij Aspect ICT. Ik heb 12,5 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt. Dit werk deed ik ook met plezier echter was ik toe aan meer uitdaging en wilde ik wat dichter bij huis werken. Ik ben een tijd geleden eerder benaderd door Aspect ICT maar zat toen nog prima op mijn plek. Nadat ik actief op zoek ging naar een nieuwe baan moest ik meteen aan Aspect ICT denken en stond ik open voor een gesprek. Dit komt voornamelijk op de manier hoe ik benaderd werd wat mij een goed gevoel en tevens de doorslag gaf om hier aan de slag te gaan. Momenteel ben ik er al een jaar werkzaam als Cloud consultant binnen het Office 365 team.

Kan je ons meer vertellen over je werk?
Als consultant ben je niet alleen bij bedrijven op locatie aan het werk maar ben je de relaties ook aan het adviseren en draai je mee met de projecten. Je gaat hier samen over in gesprek en maakt bespreekbaar wat de mogelijkheden zijn om er vervolgens een plan van aanpak voor te maken. Het leukste onderdeel is echt het uitdenken. Vanaf nul beginnen en nadenken over vragen zoals; hoe ga je dit oppakken, hoe ga je het uitzetten en hoe ziet het er vervolgens uit. Maar ook gebruikersadoptie en trainingen geven. Dit gaat via Teams of eventueel op locatie zolang de situatie dit natuurlijk toelaat.

Wat zijn je ambities?
Ik heb zelf nog wel technische ambities. Er zijn binnen het Microsoft 365 platform nog wat applicaties die wij nog niet actief inzetten bij onze relaties. Een voorbeeld hiervan is het Power Platform. Binnen Aspect ICT zijn we volop bezig met deze ontwikkeling en begin dit jaar zijn we begonnen met een groot traject bij één van onze relaties om een bestaande applicatie om te bouwen in Power Apps.

Wat maakt het leuk om bij Aspect ICT te werken?
Wat het werken bij Aspect ICT zo leuk maakt is het gevoel en de klik die je met iedereen hebt. En met gevoel bedoel ik echt een familie gevoel dat iedereen erbij hoort. Op persoonlijk vlak wordt er altijd gevraagd hoe het met je gaat. Ook de extra’s die wij krijgen als medewerkers geeft het gevoel dat ze aan je denken. Binnen dit bedrijf ben je geen nummertje en kent iedereen je ook bij naam. Je wordt vanaf dag één op een juiste manier geïntroduceerd en rondgeleid. En je maakt kennis met teammanagers van verschillende afdelingen. Er heerst een no nonsens cultuur en het voelt vertrouwd.

‘’Wat het werken bij Aspect ICT zo leuk maakt is het gevoel en de klik die je met iedereen hebt’’

 

 

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections