Het werk van Twan Mourik

Connections
12 mei 2021

Wij vroegen een aantal medewerkers naar hun ervaringen, drijfveren en wat het werken voor Aspect ICT zo leuk maakt. Ben jij benieuwd naar de antwoorden van Twan? Lees dan gauw mee:

Wie ben je?
Mijn naam is Twan Mourik. Ik ben 27 jaar jong en geboren in Leerdam. Inmiddels werk ik al bijna 3 jaar als Microsoft Cloud Consultant bij Aspect ICT . Bij Aspect ICT adviseer ik relaties over het inzetten van Microsoft 365, wij denken mee met onze relaties en lossen vraagstukken op het gebied van business en ICT voor hen op. Naast mijn werk volg ik ook de opleiding Business IT en management. Dat sluit perfect aan!

Hoe is je loopbaan gestart?
Na mijn studie op het MBO begon ik als ICT-beheerder. Deze functie heb ik 4 jaar mogen uitvoeren. Toch haalde ik hier op een gegeven moment minder voldoening meer uit. ICT vond ik heel interessant, maar ik wilde iets anders. Toen ben ik op zoek gegaan naar een functie die beter aansloot bij mijn wensen. Uit een studieloopbaantest kwam naar voren dat adviseren en lesgeven mijn sterke kanten waren. Met dit resultaat ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waar ik een adviserende rol kan vervullen. En zo kwam ik bij Aspect ICT terecht. En dat bevalt uitstekend!

Waarom Aspect ICT?
Binnen Aspect ICT heerst een open cultuur, je wordt echt opgenomen in de groep. Er wordt geluisterd naar je en je ideeën doen ertoe. Daarnaast is Aspect ICT lekker nuchter, we hebben echt een ‘’down-to-earth’’ mentaliteit, het maakt dus niet uit wie je bent en welke functie je bekleedt.

Wanneer ga je met een tevreden gevoel naar huis?
Ik vind het belangrijk om oplossingen te bedenken voor problemen waar relaties tegenaanlopen. Door gezamenlijk deze problemen in kaart te brengen en hier een passende oplossing voor te vinden krijg ik voldoening in mijn werk. 

Wat zijn jouw ambities?
Op korte termijn wil ik graag mijn opleiding afmaken en groeien in mijn functie. Ik wil meer mensenkennis opdoen, om zo nóg beter in te kunnen spelen op de behoeftes van onze relaties. Aspect ICT biedt mij de ruimte om mijn ambities waar te maken en schenken aandacht aan mijn persoonlijke groei.

Ook interesse in een functie als Twan? Bekijk hier de vacatures.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections