Wat is Microsoft Power Apps?

Connections
13 september 2021

Applicaties worden steeds belangrijker voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het ondersteunen van digitale transformatie. Met low-code development bespaart u tijd en heeft u minder specialistische expertise nodig om mooie applicaties te ontwikkelen. Microsoft Power Apps is een low-code development platform waarmee snel en eenvoudig een zakelijke app gebouwd kan worden.

Met een in Power Apps ontwikkelde applicatie, kunt u meerdere taken digitaliseren die voorheen op papier werden gedaan. Een voorbeeld hiervan zijn digitale formulieren. Daarnaast is het ook mogelijk om een verouderde applicatie na te maken in Power Apps. Deze apps verhogen de efficiëntie van de processen doordat er minder fouten worden gemaakt en meer tijdwinst word behaalt.

Een applicatie die ontwikkeld is in Power Apps kunt u eenvoudig koppelen aan alle andere Microsoft applicaties. Daarnaast is het ook mogelijk om met een groot aantal andere externe applicaties te koppelen. Door die koppeling kunt u vanuit Power Apps gebruikmaken van de digitale middelen binnen uw organisatie.

Op dinsdag 21 september nemen we u mee in de mogelijkheden van Power Apps tijdens een online kennissessie. 

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections