Stap over op draadloos videovergaderen

Connections
21 oktober 2021

In de nieuwe, hybride realiteit moet iedere ruimte een video-oplossing hebben. Met de Barco ClickShare CX verander je jouw ruimte in één click in een multifunctionele videovergaderruimte. De ClickShare CX streamt het beeld en geluid van jouw laptop, tablet of smartphone draadloos naar het centrale beeldscherm in de ruimte.

Met de ClickShare CS serie is het alleen mogelijk om draadloos te presenteren. Wanneer je wilt videovergaderen moeten er alsnog allerlei kabels aangesloten worden. In sommige gevallen wordt er ook gebruik gemaakt van een aparte desktop. Uit de praktijk blijkt dat dit ook niet altijd soepel verloopt in verband met updates en rechten. Hierdoor gaat er alsnog veel tijd verloren aan het opstarten van een videovergadering. 

De ClickShare CX serie brengt hier verandering in! In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in vergaderruimten, en dit is precies wat ClickShare CX serie biedt.

Draadloos
Het gebruik van kabels is verleden tijd! Gebruik de ClickShare Conferencing Button of bureaubladapp en je kunt de vergadering in minder dan zeven seconden starten. Er wordt direct verbinding gemaakt met de USB-camera, luidspreker en microfoon binnen de ruimte. 

Gemakkelijk
Er is geen software nodig, geen aanraakschermen om te bedienen en geen instellingen die moeten worden beheerd. In alle vergaderruimtes heeft iedereen dezelfde gebruikerservaring met één klik.

Flexibel
De ClickShare CX integreert met reeds bestaande oplossingen voor vergaderruimtes en zorgt ervoor dat nieuwe technologie moeiteloos kan worden toegevoegd.

Bekijk hier hoe de ClickShare CX werkt in de praktijk:

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen op het gebied van narrowcasting, presentatiemiddelen of audiovisuele oplossingen? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections