Fotomodule toegevoegd aan BORIS

Connections
03 november 2021

De testfase van de Fotomodule is afgerond en deze is vanaf nu voor iedereen op aanvraag beschikbaar! Zeker als u bezig bent met de Wet kwaliteitsborging, is deze module uw aandacht waard. Het is de basis om bewijslast te leveren. Daarnaast zijn foto's een belangrijk deel voor de documentatie en overdracht.

De Fotomodule draagt bij aan bewijslast voor de uitvoering van werkzaamheden, helpt bij documentatie en overdracht en is dé basis om te voldoen aan de wet kwaliteitsborging. Zowel voor de nieuwbouw als voor de renovatie wordt met één enkele druk op de knop een foto direct toegevoegd aan het dossier. De foto wordt gestructureerd opgeslagen. De volgende tags worden namelijk meegegeven: projectnummer, huis/bouwnummer, de categorie en een opmerking.

De foto's zijn direct beschikbaar voor kantoor via het BORIS Backoffice portaal. Zo kan er richting de opdrachtgever gezorgd worden voor overdracht. Ook kan er bij het volgen van het werk eerder bijgestuurd worden, omdat de bewijslast via foto's direct en actueel beschikbaar is. Hierdoor worden de opleverpunten ook geminimaliseerd.

Wilt u meer informatie of een demo over de fotomodule? Neem dan contact op met Marius Hakkesteegt via 0184 675 397 of m.hakkesteegt@aspect-ict.nl. 

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen? Ik help u graag verder met uw automatiseringsvraagstukken!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections