Gastles over (Aspect) ICT. Doe jij dit werk ook later?

Connections
05 november 2021

“Natuurlijk vertellen wij graag iets over (Aspect) ict. leuker is natuurlijk iets te laten zien wat je dan maakt. Wij dachten we bouwen een gave slimme app met scanning leeftijd en emoties binnen het outsystems platform.”

Afbeelding met tekst, persoon, binnen, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

De leerlingen van de basisschool van m’n zoon in Gorinchem oriënteren zich volop op hun werk voor later. 10, 11 en 12 jaar. Hoe mooi is dat! Alleen wist jij op die leeftijd precies wat je wilde doen later? En zo ja, is dat dan ook zo geworden? Allerlei ouders en partijen worden uitgenodigd om iets te vertellen over hun beroep. Hoe gaaf is ’t als je de kans krijgt om te vertellen over je werk bij Aspect ICT. Op 28 oktober was het dan zover. Samen Wouter Baeten van OutSystems hadden we een Slimme app opgezet binnen het low-code platform, inclusief slimme herkenningsfuncties met Azure Coginitieve Services. Natuurlijk ging het met de kids vooral over de toepassing, maar wat waren ze enthousiast én betrokken.

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M’n zoon maakte van iedereen een foto en vroeg om verschillende emoties te laten tonen. Blij, neutraal, verdrietig, boos, verbaasd.. de foto’s laadden we in de app en daar ging de herkenning erover heen. Leuk om te zien dat de app dan toont dat je 85% blije en 15% neutrale uitdrukking hebt. De tijd vloog, het enthousiasme nam toe. Uiteraard kwam ook de BORIS App aan bodEen app voor de bouwplaats om de administratie op een eenvoudige manier te doen en foto’s en formulieren voor kwaliteit, documentatie en bewijslast vakmanschap. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat we er weer een paar extra motivatie hebben gegeven om de techniek in te gaan. Door te verwijzen naar lokale technische bedrijven die daar al heel erg goed in zijn, hoop ik dat we samen ons steentje bijdragen aan wat zij willen worden en wij nodig hebben.  

Marius Hakkesteegt  

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen? Ik help u graag verder met uw automatiseringsvraagstukken!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections