Open sollicitatie: digitale collega

Connections
23 mei 2018

Weet u nog dat er jaren terug iemand aan de deur kwam om uw meterstanden op te meten? Vandaag de dag kunnen wij het ons bijna niet meer voorstellen dat daar iemand speciaal voor langs kwam. Na verloop van tijd werd de medewerker aan de deur vervangen door meterstandkaarten. Tegenwoordig krijgt u een e-mail met de vraag om uw meterstanden door te geven. En.. er zijn ook al slimme meters, waardoor uw energieleverancier van afstand uw meterstanden kan opnemen. Ideaal, efficiënt en tijdbesparend.

Toch wil ik nog even terug naar de e-mails die u ontvangt als u geen slimme meter hebt. Die worden uiteraard niet meer met de hand verzonden. Daar zit een slimme techniek achter. Logisch zou je zeggen.. Het gaat immers om honderdduizenden verzoeken per jaar. Ondoenlijk om dat met de hand te doen.

Als u echter kijkt naar uw administratieve werk, bent u dan ook scherp op herhalende taken? Het sluipt er namelijk nog steeds in dat we bepaalde werkzaamheden handmatig doen. Het begint vaak met een paar orders of e-mails, maar in de loop van de tijd groeit dit. Veel van deze handelingen kunnen automatisch worden afgevangen, waardoor u veel tijd bespaart! Belangrijke tijd die u weer kunt besteden aan uw klanten en bedrijfsvoering.

Wij dagen u graag uit om hierover met ons in gesprek te gaan en samen te kijken naar efficiencymogelijkheden. Denk hierbij ruim: kijk niet alleen naar invoerwerk, maar ook naar het aanmaanproces of rapportages.

Bij Aspect ICT zetten we de ‘digitale collega’ al geruime tijd in. Dit komt de efficiency en de volledigheid van informatievoorziening ten goede. Bent u klaar voor de digitale collega?

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen? Ik help u graag verder met complexe ERP- en automatiseringsvraagstukken!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections