Sterke communicatie door (digitale) beelden

Connections
10 mei 2018

De manier waarop we relaties, collega’s en andere belanghebbenden informeren én met ze communiceren verandert in rap tempo. Nog niet zo heel lang geleden was het de normaalste zaak van de wereld dat we tijdens presentaties, brainstormsessies of ander overleg gebruik maakten van pen en papier. En.. misschien is dat binnen uw bedrijf nog steeds zo. Niks mis mee. We zijn het gewend en het werkt prima.

Toch hoop ik u uit te dagen! Alles wat vandaag de dag digitaal gaat, ging vroeger anders toch? Nog niet zo lang geleden verstuurden we informatie per post, nu per e-mail. Voor bankzaken ging u naar het plaatselijke bankkantoor, nu gaat dat via een mobiele app. U kunt vast nog andere voorbeelden noemen. Welke besparingen en voordelen hebben deze ontwikkelingen voor u gebracht?

Wanneer we kijken naar informeren en communiceren is dat niet anders. Traditionele middelen maken steeds meer plaats voor digitale oplossingen. Zijn uw ruimtes al voorzien van digitale presentatiemiddelen of gebruikt u tijdens uw presentaties, overlegmomenten (nog steeds) een whiteboard en/of flipover?

Digitale presentatiemiddelen ondersteunen en bekrachtigen uw boodschap. Een bekende uitspraak is immers ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Want een plaatje of filmpje visualiseert en ondersteunt datgene wat u zegt. Daarnaast creëert het betrokkenheid, houdt het de aandacht vast en verhoogt het uw productiviteit.

Daarom helpen we u graag met het efficiënt inrichten van uw werkruimten, voorzien van de juiste presentatiemiddelen. Dat kan van een praktische beamer met een projectiescherm tot een professioneel groot-formaat touchscreen.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen op het gebied van narrowcasting, presentatiemiddelen of audiovisuele oplossingen? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections