Alle contact met uw relaties centaal in één CRM-Systeem

Connections
20 maart 2020

De wereld om ons heen vraagt dat we digitaal meer stroomlijnen. Op het moment dat we dat doen, beschikken we over een schat van data. Hiermee krijgen we veel meer inzicht in de interacties met de relaties.

Via een CRM-systeem beschikt u over de mogelijkheden om deze uitdagingen te tackelen. Daarnaast kunt u richting de toekomst veel meer uit uw contacten halen. Dat heeft klantwaarde en daar is uiteindelijk iedereen mee geholpen.

In menig bedrijf bevat de persoonlijke mailbox de historie van mail, afspraken en bestanden. Bij lange termijn relaties zorgt dat ervoor dat informatie op verschillende plekken staat. Om een goed beeld te vormen van de historie, de actuele afspraken en opvolgacties, moet er veel werk worden verzet om voor dat moment ‘even’ het overzicht te hebben. Maar dat is dan ook ogenblikkelijk weer ingehaald door de realiteit, want voor je het weet is het volgende mailtje of telefoontje alweer binnen. 

Naast al die contacten, mails en bijlages zien we ook dat het noodzakelijk is om de gegevens van relaties en contactpersonen goed vast te leggen. Alleen al een simpel mobiel telefoonnummer, e-mailadres of een simpele functieomschrijving blijkt lastig te delen laat staan actueel te houden. De mobiele telefoons bevatten deze informatie vaak wel, maar zijn weer verbonden aan de persoonlijke accounts.

Aspect ICT is Microsoft-partner en biedt via het 365-platform krachtige oplossingen. In enkele klikken staat uw omgeving klaar, om daarna aan de slag te gaan met de inrichting. Maak nu een afspraak en samen nemen we uw situatie en de mogelijkheden door. Alles met het besef dat er meerwaarde in uw relaties en contacten zit!

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections