BORIS

Papierloos werken in de Bouw & Installatie
Connections

De BORIS-app zorgt ervoor dat uw buitendienstmedewerkers geen papierwerk meer hoeven in te vullen en dat uw administratieve medewerkers geen overtypwerkzaamheden meer hebben. In de app kunnen uren en kilometers worden verantwoord, diverse rapportages waaronder bijvoorbeeld afpersformulieren worden geregistreerd, klant specifieke rapporten worden opgesteld en materialen worden besteld.

Vraag een demo aan Bekijk video

 

Draagt bij om te voldoen aan wkb

Draagt bij om te voldoen aan wkb

Meer inzicht in uw projecten

Meer inzicht in uw projecten

Geen overtypwerk

Geen overtypwerk

Connections

Urenmodule

Met één druk op de knop uren boeken vanaf de bouwplaats via een app. Via GPS worden alleen de projecten in een straal van enkele kilometers getoond, zodat de uren direct op het juiste project staan. De uren worden geboekt op het project en daardoor opgeteld voor het onder handen werk. De weekstaat wordt gedurende de week automatisch gevormd. De data is vrijwel direct beschikbaar op de administratie. Dat helpt om tijdig te communiceren en eventuele correcties door te voeren. Zo levert de app een kloppende weekstaat op voor de monteur en beter inzicht voor de bedrijfsleiding. Binnen de app zitten slimme controles en notificaties ingebouwd om te zorgen dat de urenstaten tijdig ingediend worden en ook de administratie met een glimlach hun werk doet. Het grote gemak voor de monteur, bevordert het gebruik. Zo gaan we eenvoudig digitaal en hebben we minder sores.

Urenmodule

Bestellijsten

Op een project zijn veel materialen nodig. Het bestelmoment wordt mede bepaald door de planning. Niet alle spullen kunnen in de container op de bouw worden opgeslagen. Via deze module wordt het bestellen en afroepen gestroomlijnd. Op een eenduidige manier kunnen via de Bestellijsten materialen worden aangevraagd. Dat scheelt last minute telefoontjes, losse berichtjes en allerlei ritjes naar het magazijn of de groothandel. In de Bestellijsten staan per organisatie de top 10/25/50 materialen die vaak besteld worden zodat het juiste materiaal besteld wordt, op het juiste moment en via het eigen het eigen magazijn of de groothandel geleverd wordt. Er is een koppeling met 2BA om productdata uit op te halen.

Bestellijsten

Rapportenmodule

Tijdens het ontwerpen, aanleggen en controleren van installaties heeft u te maken met veel eisen en normen. Om uw werk goed te kunnen doen, wilt u precies weten welke eisen er worden gesteld aan de installaties. Dit brengt een hoop uitzoekwerk met zich mee. De wetgeving, diverse normeringen en kwaliteitsstandaarden alsmede verzekeraars zorgen dat het nodig is de juiste controles te doen bij het opleveren van uw installaties. Binnen BORIS kunt u Afpersrapport Gasinstallaties, Afpersrapport Waterinstallaties en Inregelen van Mechanische Ventilatie installaties vastleggen. BORIS zorgt dat u de registraties op een eenvoudige, snelle en correcte wijze doet.

Rapportenmodule
Urenmodule Bestellijsten Rapportenmodule

Testimonials

In het begin vonden medewerkers de app niks, nu willen ze niets anders meer

Mark van Hoften, Directie bij van Hoften Installatietechniek

BORIS is een investering, maar is de investering zeker waard door de digitalisering die het teweeg brengt. Ook werkt de app snel en gebruiksvriendelijk, IBW raadt BORIS aan!

Ron Bresser, Directeur

Partners

Syntess
OutSystems
2BA
InstallOffice
ENK

Meer informatie nodig?

ICT vraagstukken oplossen begint met een afspraak met een expert op het gebied van uw vraagstuk. Het start met een consult, bel ons gerust.

arrow right small Neem contact op