Exact WMS (Warehouse Management Systeem)

WMS software optimaliseert je magazijn
Connections

Je magazijn is het hart van je bedrijf. Door het proces binnen uw magazijn te optimaliseren kan veel winst worden behaald. Goed voorraadbeheer, efficiënte looproutes, gestructureerde picklocaties, voldoende middelen en altijd inzicht in de stand van zaken. Dat is van belang. De inzet van een WMS is een belangrijk onderdeel.

Connections

Minder fouten

Orderpicken doet u met een barcodescanner. Dat zorgt voor een foutkans van bijna 0%. Zo heeft u naast tevreden klanten ook minder terugzendingen en dus veel minder kosten en gedoe.

Minder fouten

Leverbetrouwbaarheid

Met een leverbetrouwbaarheid van bijna 100% neemt de klanttevredenheid enorm toe, wordt het marktaandeel vergroot en kun je hogere marges realiseren.

Leverbetrouwbaarheid

Kortere inwerktijd

Magazijnpersoneel wisselt regelmatig. Als uw magazijn niet efficiënt is ingericht kost het veel tijd om medewerkers de kennis van het product over te brengen en de order op de juist te picken. Door het inrichten van WMS wordt de picklocatie direct getoond op de scanner. Hierdoor is kennis van het product niet meer relevant voor het picken van orders.

Kortere inwerktijd

Meer stuurinformatie

U verzamelt automatisch een bak aan informatie die u kan inzetten om uw proces te optimaliseren. Denk aan het wijzigen van de picklocaties, omdat bepaalde producten tegelijk verkocht worden. Of efficiënter inkopen doordat er meer inzicht is in de voorraden.

Meer stuurinformatie
Minder fouten Leverbetrouwbaarheid Kortere inwerktijd Meer stuurinformatie

Partners

Exact