Vast bellen met teams

Microsoft Teams vermomd als uw kantoortelefoon
Connections

Alle functionalieteiten van een vaste telefoon met de voordelen van Teams. 

Bellen met Microsoft Teams is dé oplossing voor hybride werken. Dankzij de door Aspect ICT aangeboden integratie, kunt u bellen en bent u zakelijk bereikbaar op ieder apparaat waarop Teams geïnstalleerd staat.

Vraag een adviesgesprek aan  


 

 

Connections

Bellen, vergaderen en chatten op één plek

Doordat u één platform volledig benut, is er meer overzicht. Alle communicatie is centraal op te zetten en terug te vinden, zowel van collega's als met externen. Hierdoor hebben uw collega's altijd dezelfde ervaring, onafhankelijk van de plaats, tijd of het device. Doordat uw telefonie volledig integreert met de andere Microsoft tools, kunt u ook eenvoudig de status van een collega zien. Dit is extra handig voor het doorschakelen van gesprekken!

Bellen, vergaderen en chatten op één plek

Uitgebreide rapportage

Service is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. De tevredenheid van uw relaties is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee ze worden geholpen. Door deze oplossing kunnen wij u voorzien van de juiste KPI's om uw service te verbeteren. Denk aan: de gesprekduur, seconde voor er opgenomen wordt, doorschakelingen, wachttijden etc. Zo helpen wij u uw doelen te behalen.

Uitgebreide rapportage

Eén adresboek voor internen en externen

Er zijn zelfs scenario's waarin we uw CRM kunnen koppelen aan uw Teams telefonie-omgeving. Hiermee heeft u altijd de juiste contactgegevens bij de hand en kunt u direct een gesprek tot stand brengen, zonder in diverse systemen te hoeven zoeken.

Eén adresboek voor internen en externen

Flexibel en schaalbaar beheer

Het bellen via Teams is per gebruiker te regelen. Komen er collega's bij, of vallen er af? Het is geen enkel probleem! Daarnaast zijn ook alle functionaliteiten per gebruiker te bepalen. Alles is afzonderlijk van elkaar te wijzigen.

Flexibel en schaalbaar beheer
Bellen, vergaderen en chatten op één plek Uitgebreide rapportage Eén adresboek voor internen en externen Flexibel en schaalbaar beheer

Testimonials

Het bellen via Microsoft Teams maakt alles dus net even een stukje gemakkelijker!

Peter van Rees, CFO van Fluvia

Technologie & Integraties

Rout IT
Microsoft

Meer weten over 'Bellen met Microsoft Teams'?

Bent u benieuwd naar hoe de integratie van zakelijk bellen en Teams voor uw bedrijf kan werken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten.

Óf liever even bellen? Dat mag uiteraard ook, neem contact op via 0184-675400.

arrow right small Neem contact op