Teams bellen

Integreer uw vaste telefonie in Microsoft Teams
Connections

Thuiswerken of hybride werken (zowel thuis als op kantoor) is voor veel medewerkers niet meer weg te denken. Dit vraagt ook een andere manier van werken. Hulpmiddelen die voorheen altijd voorhanden waren, moeten nu flexibel worden ingezet. Zo ook het bellen. Om dit nog eenvoudiger te maken en verder te integreren met uw normale ICT-omgeving is recent de mogelijkheid beschikbaar gekomen om uw vaste telefonie te integreren in Microsoft Teams.

Connections

Bellen, vergaderen en chatten op één plek

De collega's staan centraal. Doordat u één platform volledig benut, is er meer overzicht. Alle communicatie is centraal op te zetten en terug te vinden, zowel van collega's als met externen. Hierdoor hebben uw collega's altijd dezelfde ervaring, onafhankelijk van de plaats, tijd of het device. Doordat u telefonie volledig integreert met de andere Microsoft Tools, kunt u ook eenvoudig de status van een collega zien. Dit is extra handig voor het doorschakelen van gesprekken!

Bellen, vergaderen en chatten op één plek

Uitgebreide rapportage

Service is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. De tevredenheid van uw relaties is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee ze worden geholpen. Door deze oplossing kunnen wij u voorzien van de juiste KPI's om uw service te verbetering. Denk aan: de gesprekduur, seconde voor er opgenomen wordt, doorschakelingen, wachttijden etc. Zo helpen wij u uw doelen te behalen.

Uitgebreide rapportage

Eén adresboek voor internen en externen

Er zijn zelfs scenario's waarin we uw CRM kunnen koppelen aan uw Teams telefonie-omgeving. Hiermee heeft u altijd de juiste contactgegevens bij de hand en kunt u direct een gesprek tot stand brengen, zonder in diverse systemen te hoeven zoeken.

Eén adresboek voor internen en externen

Flexibel en schaalbaar beheer

Het bellen via Teams is per gebruiker te regelen. Komen er dus collega's bij, of vallen er af. Daarnaast zijn ook alle functionaliteiten per gebruiker te bepalen. Alles is afzonderlijk van elkaar te wijzigen.

Flexibel en schaalbaar beheer
Bellen, vergaderen en chatten op één plek Uitgebreide rapportage Eén adresboek voor internen en externen Flexibel en schaalbaar beheer

Technologie & Integraties

Rout IT
Microsoft