Managed Print Services

Managed Print Services draait om het volledige beheer van uw printers en alles wat ermee te maken heeft
Connections

Naast de aanschaf van een printer zijn er veel terugkerende kosten zoals supplies en reparaties. Met een Managed Print Services contract heeft u hier geen omkijken meer naar. U bent alleen nog verantwoordelijk voor het faciliteren van papier en nietjes. Verder worden alle andere supplies automatisch geleverd. Daarnaast is de reparatie en het onderhoud van de printer ook inbegrepen in het contract.

Managed Print Services
Geen verplichtingen

Geen verplichtingen

Besparen op kosten

Besparen op kosten

Gegarandeerd printen

Gegarandeerd printen

Connections

Kosten per afdruk

Met een MPS contract betaalt u enkel de kosten per afdruk. Door middel van een eenvoudige softwaretool worden het aantal afdrukken opgeteld. U ontvangt ieder kwartaal een factuur van het aantal afdrukken die u heeft gemaakt. Dit bedrag wordt bepaald op basis van de afgesproken prijs in het contract en valt nooit hoger uit.

Inclusief supplies

Binnen het contract zijn alle supplies behalve papier en nietjes inbegrepen. Hieronder vallen toners, drums, fuserkit en overige onderdelen van de printer.

Variabele looptijden

De looptijd van het MPS contract kunt u zelf bepalen. De minimale looptijd is 12 maanden. De maximale looptijd is 60 maanden. De looptijd van het contract heeft geen invloed op aangeboden prijzen.

Inzicht in kostenbesparing krijgen?

Vraag een offerte aan

Onderhoud inbegrepen

Indien er onderhoud nodig is aan de printer, wordt deze gerepareerd bij u op locatie. De onderdelen, werkuren en voorrijkosten zijn inbegrepen binnen het contract. Hier krijgt u dus géén factuur voor. De responsetijd van de servicedesk is de volgende werkdag binnen 8 uur. Hierdoor kunt u de continuïteit van uw printomgeving waarborgen.

Automatische levering

Door middel van de softwaretool is het inzichtelijk wanneer de toners op beginnen te raken. U krijgt automatisch nieuwe toners geleverd zodat u altijd voldoende inkt in de printer heeft.

Testimonials

Aspect ICT zorgt voor onze gehele ICT-omgeving. Daarmee is de Managed Print Service in vertrouwde handen. Voor ons de oplossing om inzicht te houden in het aantal prints, goede service aangaande onderhoud en tijdige aanlevering nieuwe cartridges.

Rianne van der Rest, Project Manager

Technologie & Integraties

HPE