Aspect E-learning

Nooit te oud om te leren
Connections

De wereld lijkt te draaien om Informatie, Communicatie en Technologie, kortom ICT. Uiteraard moeten uw collega's er wél mee kunnen werken. Om Microsoft365 optimaal te benutten, is adoptie een belangrijk onderdeel. Dit creëert draagvlak en zorgt dat de ingebruikname soepeler verloopt. Aspect E-learning geeft uw collega's toegang tot ruim 1000 praktische video's over tips, tricks en uitleg over alle onderdelen van Microsoft365. 

Aspect E-learning
Inzicht in het kennisniveau van de organisatie

Inzicht in het kennisniveau van de organisatie

Bevorderd de adoptie van Microsoft365

Bevorderd de adoptie van Microsoft365

Collega's leren op hun eigen tempo

Collega's leren op hun eigen tempo

Connections

Persoonlijke leerlijnen

Creëer leerlijnen die afgestemd zijn op de behoefte van uw collega's en de werkwijze van de organisatie. Dit maakt het mogelijk dat collega's doelgericht kennis opdoen.

Ruim 1000 praktische video's

Met het Aspect E-learning krijgt u de beschikking over meer dan 1000 instructievideo's over Microsoft365 tools.

Integratie met Microsoft365

Het platform is gekoppeld aan Microsoft 365, waardoor u direct vanuit de Microsoft tool naar de vooraf beschikbare video's over deze tool gaat.

Verkrijg waardevolle inzichten

Alle resultaten zijn in één overzicht terug te vinden. Aan de hand hiervan ziet u de voorgang van uw collega's en kunt u bijsturen waar nodig.

Altijd up-to-date

Microsoft brengt dagelijks nieuwe functionaliteiten uit. Het videoplatform beweegt hier in mee. Er worden doorlopend nieuwe video's aan het platform toegevoegd om uw collega's mee te nemen in de nieuwe functionaliteiten.

Persoonlijke video's toevoegen

Naast Microsoft is er wellicht andere software binnen uw organisatie in gebruik, waarin u uw collega's wilt meenemen. Het Aspect E-learning biedt de mogelijkheden om eigen video's toe te voegen. Zo ontstaat er een centrale kennisbank van video's die uw collega's kunnen raadplegen.

Technologie & Integraties

Office365
Oase