Aspect veilig mailen

Zorgeloos mailen hoeft niet ingewikkeld te zijn
Connections

E-mail is het meest gebruikte communicatieplatform binnen de professionele wereld. Dagelijks worden er miljarden mails verstuurd. Vaak wordt dit gedaan zonder na te denken over veiligheidsrisico’s en wetgeving. De AVG wet en NTA 7516 norm stellen strenge eisen aan het delen van persoonlijke informatie. De menselijke fout is echter de grootste oorzaak van datalekken. Een datalek kost gemiddeld 3,3 miljoen euro en brengt grote gevolgen met zich mee. De Aspect Veilig Mailen tool helpt u met het voorkomen van de menselijke fout en zorgt ervoor dat al uw mails voldoen aan de wettelijke eisen.

Neem contact met ons op

Aspect veilig mailen
Foutherkenning door 'machine learning foutpreventie'

Foutherkenning door 'machine learning foutpreventie'

Voldoet aan AVG en  NTA 7516 wetgeving

Voldoet aan AVG en NTA 7516 wetgeving

Integreert met ieder email programma

Integreert met ieder email programma

Connections

Makkelijk activeren

U kunt er zelf voor kiezen of de Aspect Veilig Mailen tool actief is of niet. Doormiddel van een simpele ‘aan of uit’ knop kunt u er snel en gemakkelijk voor kiezen om een mail met de Aspect Veilig Mailen tool aan te versturen.

Altijd het juiste beveiligingsniveau

Met de Aspect Veilig Mailen tool hoeft u niet meer na te denken over de juiste beveiliging. Voor elk bericht wordt automatisch het juiste beveiligingsniveau gekozen. Zo kunt u onbezorgd mailen zonder zorgen over regelgeving rondom informatie.

Inhoud vervalt na termijn

Bepaal zelf hoelang uw bestanden zichtbaar zijn. De Aspect Veilig Mailen tool biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer de inhoud vervalt. Zo zijn uw bestanden niet meer voor altijd terug te halen.

E-mail terughalen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de Aspect Veilig Mailen tool kan een gemaakte fout toch snel opgelost worden. Als een mail onverhoopt bij een verkeerde ontvanger terecht komt, kunt u de inhoud blokkeren voor deze ontvanger. Zo bent u er zeker van dat er geen gevoelige informatie in de verkeerde handen terecht komt.

Dubbelchecken

De menselijke fout is de grootste oorzaak van een datalek. De Aspect Veilig Mailen tool helpt u met het voorkomen van de menselijke fout. Door het dubbel checken van bestanden en ontvangers wordt de menselijke fout uit het proces gehaald.

Melding voor gevoelige informatie

Bewustwording wordt vergroot doormiddel van een melding bij gevoelige informatie. De Aspect Veilig Mailen tool herkent gevoelige informatie en waarschuwt u. Woorden als rekeningnummer, paspoort, medisch dossier etc. worden herkend om u te behoeden voor fouten.

Technologie & Integraties

Zivver
SmartLockr
ZorgMail