ICT-Management

Laten samen de stip op de horizon bepalen om uw organisatie door ICT te laten groeien.
Connections

ICT is een breed begrip. Specialistische kennis is vereist om alle facetten van de bedrijfsvoering op de juiste manier te kunnen voorzien. Door het bieden van ICT-management kunnen wij het verlengstuk zijn van uw organisatie. 

Lees onze whitepaper 'Stel uw ICT-roadmap op in 7 stappen'


ICT-Management
Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Borgen van processen

Borgen van processen

Innovatie op het gebied van ICT

Innovatie op het gebied van ICT

Connections

Strategisch

Het cruciale verschil tussen de inzet van ICT heden ten dage en 10 of 20 jaar geleden is de mate waarin technologie wordt ingezet om de strategische doelen van een bedrijf te bereiken. De rol van ICT in de ontwikkeling en uitvoering van een strategie is enorm gegroeid. De grootste aanjager is de verdere digitalisering van onze samenleving. Veel organisaties beseffen dat ze moeten veranderen om de komende jaren relevant te blijven. Door objectief naar uw organisatie te kijken kunnen we hier samen het verschil in maken.

Tactisch

Als de doelen duidelijk zijn is het van belang om te kijken welke plannen er nodig zijn om deze strategie te realiseren. We maken een plan voor de verschillende onderdelen van uw ICT-omgeving die aansluit bij de gekozen strategie. Door prioriteiten te stellen en duidelijk in kaart te brengen wat op de korte termijn voor uw organisatie de meeste waarde toevoegt komen we tot een ‘roadmap’ die we samen kunnen gaan uitrollen.

Operationeel

Om te zorgen dat de ideeën omgezet worden in concrete acties is het belangrijk dat het wordt georganiseerd. Vaak moeten we meerdere kennisgebieden aanspreken om een project succesvol af te ronden. Wij hebben deze expertise in huis. Door een goede begeleiding en betrokkenheid bij uw bedrijfsvoering, kunnen we samen het verschil maken!

Testimonials

Verschillende pakketten kiezen die met elkaar communiceren moet gewoon mogelijk zijn.

Hugo van Verseveld, Financieel directeur bij VandeGrijp

Omdat onze relatie al een jaar of 13 terug gaat, weten we precies wat we aan elkaar hebben.

Erno Kwetters, Mede-eigenaar van Blankers & Van Vark