Digitale werkplek

Efficiënte communicatie is de sleutel tot succes!
Connections

Samenwerken is meer dan alleen (video)bellen. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de oplossingen om samen te werken. De kwaliteit en beschikbaarheid van devices, alle informatie direct beschikbaar, toegang tot applicaties en ga zo maar door.. Wij helpen uw organisatie graag om goed met collega's en relaties in verbinding te blijven.

Digitaal samenwerken is slechts een thema die wij aan bieden om relevant te blijven in de digitale transformatie. Bekijk ons gehele aanbod in het E-magazine 'Aspect Inside'.

Download het E-magazine

Digitale werkplek
Connections

Intranet

Het is belangrijk dat uw organisatie op de hoogte is van ontwikkelingen die spelen. Voor diverse organisaties hebben wij een intranet ontwikkeld waarin nieuws, activiteiten, snelkoppelingen en bedrijfsdocumenten in gedeeld kunnen worden.

Audiovisuele middelen

Doordat locatie onafhankelijk werken de norm is voor de huidige manier van samenwerken, is ook het gebruik van audiovisuelemiddelen essentieel onderdeel. Dit vraagt meer van uw kantoorruimte. Het wordt steeds belangrijker dat ruimtes flexibel kunnen worden ingezet. Is het voor kort overleg? Is het voor een 1-op-1 overleg? Moet er een grotere groep in kunnen presenteren? Of wilt u juist een videoconferentie kunnen opstarten. Alle wensen hebben voor- en nadelen, maar uiteindelijk gaat het om de combinatie tussen de juiste middelen om zo gericht mogelijk te werk te gaan.

Fill 1 Meer informatie

Telefonie

Al jaren is telefonie niet meer weg te denken in ieder bedrijf. En is nog steeds een van de meest gebruikte oplossingen om te communiceren. Echter zien we de traditionele manier wel verschuiven. Het is niet langer een opzichzelfstaande oplossing. Het is mogelijk om een koppeling te maken met uw CRM-systeem, zodat direct de gewenst informatie zichtbaar wordt van de bellen. Denk aan contactgegevens, lopende projecten en openstaande rekeningen. Naast het maken van koppeling, zien we ook software en telefonie steeds meer integreren. Nieuwe CRM-tools of samenwerkingstools beschikken al over geïntegreerde telefonieoplossingen. Hiermee belt u standaard via uw vaste nummer uit. Hiermee houdt u nog meer begrip op uw telefonie, kunt u mobiele abonnementen afschalen en komen eventuele toestellen te vervallen.

HEEFT U INTERESSE IN ÉÉN VAN ONZE OPLOSSINGEN? 

Neem vrijblijvend contact op 

 

Teams Bellen

Thuiswerken of hybride werken (zowel thuis als op kantoor) is voor veel medewerkers niet meer weg te denken. Dit vraagt ook een andere manier van werken. Hulpmiddelen die voorheen altijd voorhanden waren, moeten nu flexibel worden ingezet. Zo ook het bellen. Om dit nog eenvoudiger te maken en verder te integreren met uw normale ICT-omgeving is recent de mogelijkheid beschikbaar gekomen om uw vaste telefonie te integreren in Microsoft Teams.

Fill 1 Meer informatie

Aspect E-learningplatform

De wereld lijkt te draaien om Informatie, Communicatie en Technologie, kortom ICT. Uiteraard moeten uw collega's er wél mee kunnen werken. Om Microsoft365 optimaal te benutten, is adoptie een belangrijk onderdeel. Dit creëert draagvlak en zorgt dat de ingebruikname soepeler verloopt. Aspect E-learning geeft uw collega's toegang tot ruim 1000 praktische video's over tips, tricks en uitleg over alle onderdelen van Microsoft365.

Fill 1 Meer informatie

Testimonials

Het beeld is haarscherp, het geluid goed en het biedt alles wat nodig is voor het onderhouden van goede, zakelijke contacten.

Ronald Lodder, Controller bij Alara-Lukagro

Aan de voorkant werd direct goed meegedacht.

Erik Rebergen, Financieel directeur bij Van Vulpen

Technologie & Integraties

Microsoft
Office365
Rout IT