Aspect fietsdag

Fiets je met ons mee?
Connections

Na een aantal keren te hebben moeten verzetten, kunnen we hierbij bevestigen dat de Aspect ICT fietsdag op zaterdag 25 september definitief doorgaat. We nodigen je daarom uit om die dag aan te sluiten en met ons mee te rijden.  

Programma

  • Verzamelen bij 't Zwaantje
    in Mook
  • Vertrek
  • Lunch
  • Afsluiting bij 't Zwaantje

We ontvangen je die dag bijtijds in Herberg ‘t Zwaantje in Mook. Een sterke bak koffie of thee zal daar dan klaarstaan en ook appelgebak zal niet ontbreken. We hebben voor zowel de mountainbikers als de racefietsers weer een tweetal mooie gevarieerde routes samengesteld. De mtb’ers ontdekken nieuwe plekjes op de Mookerheide en met de racefietsers gaan we onder andere hoogtemeters maken rondom het Duitse Reichswald.  

 

 

De overeenkomst tussen alle routes is dat er onderweg een lekkere gezonde lunch voor ons klaar staat. In de loop van de middag ontmoeten we elkaar weer bij ’t Zwaantje en hopen met zijn allen terug te kijken en te proosten op een geslaagde dag. Voor alle afstanden en routes geldt dat het geen wedstrijd is, maar dat we er graag gezamenlijk een sportieve en gezellige dag van willen maken. Samen uit, samen thuis is ons credo waarbij je op eigen risico aansluit.

 We hopen dat deze uitnodiging je uitdaagt om in te schrijven en met ons mee te rijden. Laat ons, via het aanmeldformulier onderaan de pagina, weten naar welke discipline en afstand voor je voorkeur uitgaat. Uiterlijk 22 september ontvang je dan van ons het precieze programma.

We hopen dat je erbij bent. Dan wordt het pas echt een leuke dag!

 

Connections

{{ errors.first("field_354") }}
{{ errors.first("field_357") }}
{{ errors.first("field_360") }}
{{ errors.first("field_359") }}
{{ errors.first("field_359") }}
{{ errors.first("field_359") }}
{{ errors.first("field_359") }}
{{ errors.first("privacy") }}