Audiovisueel

Het verbinden van mensen en organisaties
Connections

Het vergaren van data is tegenwoordig een hot item. Data kan immers omgezet worden tot waardevolle informatie. Toch kan het voorkomen dat de informatie niet op de juiste manier en op het juiste moment aankomt. Wij helpen bedrijven om hun informatie- en communicatiestromen op de beste manier in te richten. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande thema’s waar wij in gespecialiseerd zijn.

Vergaderen

Vergaderen is een middel is om informatie door te geven, informatie te verzamelen of om beslissingen te nemen. Om de vergadering zo effectief te laten verlopen is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste technologieën. Vergaderen is optimaal in de volgende ruimtes:

- Vergaderruimte
- Huddle room
- Boardroom

 

Klik op de onderstaande knop om te zien hoe de audiovisuele oplossingen van Van Vulpen eruit ziet.

Lees meer

Samenwerken

Samenwerken is esentieel in een organisatie. Verschillende persoonstypen in een team die optimaal gebruik kunnen maken van de technologie bevorderd het samenwerken. Samenwerken is mogelijk in de volgende settings:

- Vergaderruimte
- Huddle room
- Werkvloer

  

Klik op de onderstaande knop om te lezen hoe u nooit meer last heeft van een dubbel gereserveerde ruimte, en hierdoor prettiger kunt samenwerken.

Lees meer

Creativiteit ontplooien

Creativiteit is veel waard! Met creativiteit zijn we in staat om onze doelgroep te begrijpen en daarom heen continue nieuwe producten- en dienstverlening te kunnen ontwikkelen die meerwaarde bieden. Door creatief te zijn kunt u meerwaarde bieden aan uw doelgroep. Creativiteit kunt u ontplooien in de volgende ruimtes:

- Vergaderruimte
- Huddle room
- Boardroom

    

Klik op de onderstaande knop om te lezen hoe Alara Lukagro een proffesionele conferentieruimte gebruikt om beter te communiceren met relaties en collega's

Lees meer

Informeren

Een bedrijf zonder informatie voorziening is onmisbaar. Delen van interne informatie met uw collega's en het delen van externe informatie voor uw doelgroep. Informatievoorziening is zo belangrijk in onze bedrijfsprocessen dat we niet meer zonder informatiedeling kunnen. Het delen van informatie vindt plaats in de volgende omstandigheden:

- Entree
- Pantry
- Winkelvloer

  

Klik op de onderstaande knop om te lezen hoe u de taken van een receptionist(e) kunt verlichten door middel van 'digitale receptie'. 

Lees meer

Connections