Cargos

'voor bevrachters, door bevrachters'
Connections

Met Cargos wordt uw administratie en planning beheersbaar. Overzicht, controle, alle documenten op één plek en geen gerommel meer met mail, Excel en andere programma’s. U heeft met Cargos controle en overzicht in uw volledige planning en administratie. Het is dé alles-in-één applicatie voor de binnenvaart. 

Optimale planning en inzicht
U kunt direct uw openstaande werk aan bij u bekende, beschikbare schepen toewijzen. Alleen de schepen die voldoen aan de eisen van het gewenste werk worden getoond (o.b.v. laadruimte, etc.). Ook heeft u inzicht in de actuele ligplek van een schip.

Voldoen aan de eisen van de eindklant
Cargos zet een nieuwe standaard neer. Maak van uw bedrijf een digitaal bedrijf en overtref de verwachtingen van uw eindklant. Realtime track & trace, gestroomlijnde communicatie met een app voor schippers en eindklanten en een unieke integratie met Google maps, waardoor u direct de meest efficiënte vaarroute ziet met inzicht in o.a. CEMT.

Charter historie
Verhoog de slagingskans door inzichten uit het verleden. Hergebruik eerdere charters of offerteaanvragen en creëer binnen korte tijd nieuw werk o.b.v. eerdere gegevens. Genereer ook meer inzicht met complete rapportages op basis van al het werk over een bepaalde periode.

Efficiënte administratie
Geen dubbele gegevens meer invullen en offertes direct doorzetten naar werk. Alle basis- en stamgegevens zijn direct oproepbaar én u kunt o.b.v. ingevoerde prijzen direct zien wat de specifieke opdracht u oplevert door de slimme calculatietool. Niet tevreden met de opbrengst? Dan past u de tarieven of verdeling van toeslagen direct aan voor een nieuwe calculatie.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een demo?

Wij komen graag bij u op locatie om de functionaliteiten toe te lichten.

Connections