De week van Stijn

Connections
20 augustus 2021

In deze blog wil ik jullie meenemen in hoe een gemiddelde werkweek van mij eruitziet bij Aspect ICT. De diversiteit aan werk maakt dat ik met allerlei verschillende collega’s en relaties samenwerk door de week heen. Snel schakelen maakt m’n werk uitdagend én gezellig.

Maandag
Op maandag begin ik de week altijd goed met een vaste schooldag. Ik studeer Finance & Control aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Deze opleiding sluit goed aan bij mijn werk omdat BI en Finance wel een klik met elkaar hebben. Het direct kunnen toepassen van theorie in de praktijk, motiveert mij extra voor het schoolwerk.


Dinsdag
De werkweek begin ik met een dag support. Dit is voor mij een leuk deel van het werk; je spreekt veel verschillende mensen en ziet veel van alle verschillende softwarepakketten waar onze relaties gebruik van maken. Daarnaast moet je hierbij echt diep in de materie duiken en dat maakt dat je snel veel leert, zowel technisch als van het proces bij de relatie.

Woensdag
Vandaag ben ik een dag druk met Business Intelligence om één van onze relaties verder te helpen met nemen van data driven beslissingen. Samen met de relatie bepalen we welke stuurinformatie er nodig is en hoe we die kunnen genereren én tonen. Hierin kan ik goed m’n creatieve ei kwijt. De inrichting van een financieel dashboard vind ik enorm interessant.

Donderdag
Vandaag ga ik op locatie bij een transportbedrijf om functioneel applicatiebeheer op hun Exact-omgeving uit te voeren. We blijven met onze relaties constant in gesprek hoe we hun processen kunnen blijven verbeteren en hoe de software hierop aansluit. Met uitkijk op het water is het uitzicht er ook nog beter dan op de zaak.

Vrijdag
Ook intern werken we continu aan onze informatievoorziening. Samen met onze directie werk ik aan de verbetering van hun inzicht in onze bedrijfsvoering. We overleggen over hoe we de KPI's inzichtelijk krijgen en hierop kunnen sturen. Vrijdag op kantoor zijn is altijd extra leuk, want aan het einde van de middag is het borreltijd en starten we het weekend goed met alle collega’s.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections