Kosten voor vernietigen van data

Data is goud waard, ga hier goed mee om. Ook bij het vernietigen hiervan.
Connections

Wij ontvangen steeds vaker hardware en datadragers die bij ons voor recycling en/of vernietiging worden aangeboden. Deze apparatuur komt veelal bij ons binnen na vervanging of uitbreiding. De eisen en verplichtingen die gesteld worden aan het professioneel afvoeren en vernietigen van data(dragers) nemen nog steeds toe. Mede daarom willen wij onze dienstverlening op dit vlak graag verder professionaliseren. Vanaf heden zullen wij alle apparatuur gecertificeerd laten vernietigen en waar mogelijk milieuvriendelijk recyclen.

We blijven graag afgeschreven apparatuur voor u afvoeren en zullen hiervoor vanaf 1 juli aanstaande een beperkte bijdrage in de kosten vragen. Voor het afvoeren en vernietigen van een computer, server, laptop of externe harddisk brengen we vanaf die datum per harddisk € 7,50 in rekening. Ditzelfde bedrag berekenen wij ook per mobiele telefoon of tablet. Een USB stick of SD card vernietigen wij voor € 3,50 per stuk. Voor het afvoeren van beeldschermen, printers of noodstroomvoorzieningen vragen wij een bijdrage van € 2,50. Genoemde bedragen zijn allen exclusief btw.

Wij hopen u hiermee passend te informeren en zo gezamenlijk het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Heeft u vragen? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 0184-67 54 00 en vraag naar Marco van Burgel of Jan Willem Ruis.

Connections