Bij Aart den Hollander B.V. zijn de archiefkasten zo goed als leeg

Door slimmer gebruik te maken van Unit4, kan er veel tijd aan andere werkzaamheden worden besteed
Connections
De omslachtige werkwijze via Excel is echt verleden tijd. Lieneke den Hollander, eigenaar van Aart den Hollander.
Bij Aart den Hollander B.V. zijn de archiefkasten zo goed als leeg
Bij Aart den Hollander B.V. zijn de archiefkasten zo goed als leeg

Probleem

Bij Aart den Hollander wilde men meer inzicht in de data die er was en het aantal handmatige repeterende handelingen verkleinen.

Oplossing

Door met QlikView worden alle mutaties nu gekoppeld, is er meer inzicht in data en de dataopslag geoptimaliseerd. Zo wordt er nu meer uit Unit4 gehaald. Wat het ondernemen makkelijk maakt.

Wat heb je nodig


Qlikview
Unit4
Consultancy uren

Connections

01

Enthousiasme van beide kanten

Over de kennis en ondersteuning van Aspect ICT heerst louter tevredenheid. “We hebben altijd een aardig wensenlijstje en ze denken volop mee. Over alles. Ze staan altijd klaar om oplossingen aan te dragen die ons werk makkelijker en sneller maken. Dat is veel waard.

02

Niet conservatief, maar vooruitstrevend!

Als klein bedrijf in een bescheiden gemeente ligt het stempel ‘conservatief’ automatisch op de loer, merkt Lieneke den Hollander. Toch is het familiebedrijf Aart den Hollander B.V., waar zij sinds 2 jaar samen met haar vriend de dagelijkse leiding voert, verre van ouderwets. Op het gebied van ICT is de organisatie, die zich richt op cultuurtechnische werken en grondverzet, zelfs voorloper in de branche. Met behulp van Aspect ICT staat de automatisering als een huis. Overzicht en inzicht vormen daarbij de kernwoorden.

03

Het proces begint elke keer weer opnieuw

Regelmatig komt Aspect ICT over de vloer om kennis te delen. “De periodieke dagen waarop een medewerker langskomt om nieuwe ICT-vondsten te delen zijn erg nuttig. Over en weer groeit dan het enthousiasme,” lacht Lieneke. Voor nu kan Aart den Hollander B.V. weer even vooruit. “De grote archiefkasten op kantoor zijn zo goed als leeg. We werken bijna volledig digitaal. Ik kan het iedereen aanraden. Omdat we zo tevreden zijn over de recente ontwikkelingen, hebben we anderen hierover getipt. Natuurlijk is hierbij ook de naam van Aspect ICT gevallen.”

Deze collega's hebben vol enthousiasme hun bijdrage geleverd aan dit project

FRANCIS VAN DER GRIJN
FRANCIS VAN DER GRIJN
Business Software Consultant
ROY VAN DE WETERINGH
Relatiebeheerder
PATRICK VAN GENDEREN
PATRICK VAN GENDEREN
ICT Engineer
Connections