Geef meerwaarde aan uw data!

Connections
09 juni 2018

Elke dag begint met de vraag: wat ga ik vandaag doen? Een belangrijk vertrekpunt hierbij is uw agenda. Misschien heeft u uw dag van tevoren al gepland of laat u uzelf leiden door collega’s of externen. Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van uw werkwijze en rol binnen de organisatie waar u werkt. Toch komt er ook regelmatig ad hoc iets op uw pad. En dan moet u bepalen wat op dat moment uw prioriteit heeft.

Sturen op actuele informatie en resultaten
Dagelijks moeten we kijken waar de knelpunten liggen in de organisatie en waar eventueel bijgestuurd kan worden door opleiding, onderhoudsprogramma’s, nieuwe producten, logistiek, etc. Het is een uitdaging om daar voldoende tijd voor in te ruimen tussen de werkzaamheden door. Toch willen we zo optimaal mogelijk werken en tegen zo laag mogelijke kosten een goed resultaat neerzetten. Dan is het van groot belang dat we niet alleen sturen op intuïtie, maar ook op actuele informatie en resultaten.

Onze medewerkers komen regelmatig bij ondernemingen die worstelen met de vraag hoe ze aan de benodigde informatie komen om processen te verbeteren. De data is er wel, maar hoe krijgt deze meerwaarde? En hoe kunnen we op basis van die data daadwerkelijk processen verbeteren, zodat de klant nog beter wordt bediend?

Informatie moet gaan leven!
Informatie moet visueel worden. Dan gaat het leven en kunt u verbeteringen concreet maken o.b.v. actuele data. Welke processen zijn belangrijk voor uw organisatie? En waar wilt u graag meer inzicht in krijgen? Graag trekken wij samen met u op en delen wij onze praktijkervaringen op het gebied van Microsoft PowerBI en QlikView technologie met u.

En als informatie visueel wordt, dan levert het niet alleen u voordeel op.. Ook uw collega’s kunt u erbij betrekken om uw klanten nog beter te helpen met uw product of dienst.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Het visualiseren van uw data zorgt voor veel inzicht om processen te verbeteren. Kan ik u hierbij helpen?

Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections