Personaliseer uw Microsoft inlogpagina

Connections
07 april 2022

Microsoft biedt de mogelijkheid om uw inlogpagina te personaliseren voor de gehele organisatie. Als collega's willen inloggen op de Microsoft 365 pagina krijgen zij een gepersonaliseerde pagina te zien in de huisstijl van uw organisatie. Handig in het kader van branding maar ook op het gebied van cybersecurity levert dit u voordelen op.

Branding

Als u een Microsoft 365 abonnement heeft kunt u uw eigen huisstijl toevoegen aan uw omgeving. Voor de inlogpagina heeft u de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding en het logo aan te passen naar uw eigen huisstijl. Zo draagt u bij aan het uitrollen van één huisstijl binnen heel uw organisatie.

Security

Een gepersonaliseerde inlogpagina is niet alleen goed voor het doortrekken van uw huisstijl. Het biedt ook voordelen op het gebied van cybersecurity. Phishing wordt steeds populairder en hackers worden steeds beter in het namaken van webpagina’s. Via een nagemaakte inlogpagina proberen hackers de inloggegevens van uw Microsoft 365 omgeving te achterhalen. Hiervoor hoeft er maar een onoplettende collega in te loggen en de gevolgen zijn enorm. Door een gepersonaliseerde inlogpagina te maken herkennen uw collega's een namaakpagina makkelijker, omdat deze niet in de huisstijl van uw organisatie is vormgegeven. Zo verkleint u de kans om slachtoffer te worden van phishing.

Uitvoer

Nu u op de hoogte bent van de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde Microsoft 365 inlogpagina en de bijkomende voordelen wilt u dit wellicht ook implementeren in uw eigen organisatie. Wilt u meer weten over het realiseren hiervan? Aarzel niet en benader ons vandaag nog op info@aspect-ict.nl of bel ons via 0184-675400.

 

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections