Office 365 voor de maakindustrie

Connections
02 mei 2018

Als we de dijk vlakbij onze kantoren in Hardinxveld-Giessendam en Werkendam uitgaan, dan zitten daar veel van onze relaties aan maakbedrijven. Bedrijven in metaal, maritiem, kunststoffen, offshore en vele andere specialisten. We merken dat steeds meer bedrijven in de maakindustrie moeten voldoen aan strenge klant- en certificeringseisen. ISO, API, VCA, etc. Dit heeft forse impact op de ICT.

ICT met uitdagingen
Om alles betaalbaar, beheersbaar, veilig en vooral ook gebruiksvriendelijk te houden. Dit wordt moeilijk gemaakt doordat het aantal systemen en applicaties eerder toe- dan afneemt.

Hoe mooi zou het zijn inzicht te hebben in de status van een order, welke documenten er nog gemaakt moeten worden, welke kwaliteitspunten er zijn, per afdeling een dashboard met de orders op basis van prioriteit beschikbaar is.

Wilt u ook niet voor uw maakbedrijf de focus houden op uw kernactiviteiten, maar dat u wel blijft voldoen aan de eisen van uw klanten en certificeringen met een goed ingerichte ICT? Wij hebben de ervaring dat dit fors vereenvoudigd kan worden, mede dankzij de mogelijkheden van de Microsoft Cloud (Office 365) en een door ons ontwikkeld: ‘document management systeem & portaal.’ Inzicht op ieder moment, voor iedere afdeling en als u dat wilt ook voor uw partners en klanten.

Herkent u dit? Dan is het tijd om contact op te nemen en de samenwerking te verkennen.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen? Ik help u graag verder met uw automatiseringsvraagstukken!

Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections