Uw bedrijfsapp in 2019?

Connections
07 januari 2019

Hoe handig zou het zijn voor uw buitendienstmedewerkers of voor uw relaties? Er is bijna niets eenvoudigers te bedenken dan een app. Vrijwel iedereen beschikt over een smartphone. Het up-to-date blijven gaat bijna automatisch. De intensiteit van gebruikt ligt bij velen onder ons hoger dan de computer.

In de samenwerking kan een app echt het verschil maken. Bijvoorbeeld als u allebei over dezelfde of actuele informatie beschikt. Inclusief de mogelijkheden om daarop te reageren, digitaal te ondertekenen of een foto bij te voegen. Verzint u maar, want de mobiele functies zijn bijna oneindig.

Wij zijn ervan overtuigd dat hier het komende jaar veel in gaat gebeuren. De digitalisering van bedrijven bereikt een volgende fase. Zodra de bedrijfsadministratie gestroomlijnd is, en daar is veel in gebeurd, is het mogelijk om uw bedrijf verder te digitaliseren. Denk hierbij aan het delen van data met leveranciers en relaties of het optimaliseren van uw interne processen. Daar kan een app zeker een rol in spelen. 

Vroeger was een app vooral voor de zorgverzekeraar of bank. Wellicht zult u denken dat het ontwikkelen van een app ingewikkeld is, kostbaar is en veel onderhoud vergt. Dat is gelukkig niet meer zo. In 2018 hebben we een aantal initiatieven ontwikkeld, zoals CARGOS voor bevrachtingskantoren en BORIS voor installateurs.  

Wij maken u graag bekend met het moderne app platform waarop wij sinds enkele jaren actief zijn. We maken daarbij gebruik van OutSystems*, de wereldwijde koploper in de markt. Het is geschikt voor het opzetten van maatwerkapplicaties en apps en beschikt al over allerlei bouwstenen. Zo zijn er templates voor programmaschermen, connectors voor koppelingen en onderdelen die een functie in de browser of telefoon gebruiken, zoals camera, GPS-locatie, bestanden uploaden en meer.

Het platform is open waardoor het koppelen met een eigen bedrijfsadministratie (uw ERP-systeem of bedrijfssoftware) prima mogelijk is. Er wordt gebruik van standaarden, waaronder API’s, webservices en import/export via Excel, XML of tekstbestanden.

Een app is flexibel op te zetten. Als u eerst met één onderdeel wilt starten en daar later andere functies naast wilt zetten kan dat. Uw bedrijf blijft ontwikkelen, uw bedrijfsapp ontwikkelt met u mee. Wellicht heeft u al concrete ideeën voor uw mensen of relaties of vindt u het fijn om op basis van de praktijkvoorbeelden geïnspireerd te raken.

Welkom!

*OutSystems is een wereldwijd low-code platform voor applicaties en webapps op computer, tablet en smartphone. Specifiek voor de smartphone is er de mogelijkheid om apps online of (gedeeltelijk of grotendeels) offline op te zetten. Het platform wordt continue up-to-date gehouden door de makers met updates die plaatsvinden in browsers en mobiele besturingssystemen en staat in verbinding met de app-stores. Aspect ICT is sinds 2012 partner en heeft 7 gecertificeerde ontwikkelaars. Binnen Nederland hebben wij een exclusief MKB-model waardoor ontwikkelde applicaties en onderdelen te hergebruiken zijn en de maandelijkse hostingkosten gedeeld worden.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen? Ik help u graag verder met uw automatiseringsvraagstukken!

Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections