Business apps & integraties

Zeker niet alle processen zijn in standaard software oplossingen onder te brengen
Connections

De applicaties die gebruikt worden binnen organisatie nemen fors toe. Vaak zijn dit standaard applicaties die bij meerdere organisaties worden ingezet. Wij geloven in deze standaard oplossingen, maar wél met de juiste focus op de bedrijfsvoering. Vandaar dat we bedrijfsspecifieke apps & applicaties ontwikkelen die uw processen optimaal ondersteunen. Dit doen we op basis van een 'low-codeplatform' waardoor de applicaties altijd up-to-date zijn. Dat biedt continuïteit!

Business apps & integraties is slechts een thema die wij aan bieden om relevant te blijven in de digitale transformatie. Bekijk ons gehele aanbod in het E-magazine 'Aspect Inside'.

Download het E-magazine

Ontwikkelteam 15+ collega's

Ontwikkelteam 15+ collega's

25+ jaar ervaring

25+ jaar ervaring

Beheer & Support

Beheer & Support

Connections

Applicatie modernisatie

Pioniers op het gebied van ICT hebben al jaren geleden een eigen applicatie ontwikkeld om hun processen te ondersteunen. Door de ontwikkeling is de applicatie uitgebreid en complex geworden. Dit is erg onderhoudsgevoelig en vaak afhankelijk van één ontwikkelaar. Wij herontwikkelen de applicatie op een 'low-codeplatform' en zorgen tevens voor de doorontwikkeling en borging binnen het team op de lange termijn.

Fill 1 Meer informatie

Maatwerk applicaties

80% standaard, 20% maatwerk. Deze uitspraak gebruiken we vaak in gesprekken over het ideale applicatielandschap. Er is veel standaard software die de bedrijfsprocessen ondersteunt. Juist op het vlak waar de organisatie zich onderscheidt, biedt maatwerk kansen. Onze developers ontwikkelen een passende applicatie voor uw organisatie. Veelal heeft u binnen enkele dagen een werkend prototype. U houdt zelf de regie op de ontwikkeling.

Software integratie

Integratie zorgt ervoor dat uw applicatielandschap optimaal is ingericht. Veel organisaties hanteren het 'best-of-breed' principe. Daarbij wordt gekeken naar een applicatie die het beste past voor een specifiek proces. Het gevolg is dat er meerdere applicaties binnen de organisatie in gebruik zijn. Wij leggen diverse koppelingen tussen de applicaties om de data schoon te houden en dubbelen handelingen te voorkomen.

Branche applicaties

ICT biedt meerwaarde om je te onderscheiden in de uw branche. U heeft deze meerwaarde al in een vroeg stadium ontdekt, door een eigen applicatie te ontwikkelen die uw processen optimaal ondersteunen. We zien dat steeds meer organisaties bereid zijn deze kennis met 'collega's' te delen om innovatie in de branche te borgen en kosten te delen. Wij (her)ontwikkelen applicaties om ze inzetbaar te maken voor de gehele branche.

Testimonials

We zijn altijd bezig met het bedenken van manieren om zo min mogelijk mensen zo veel mogelijk werk te kunnen laten uitvoeren.

Marijn Mudde, Jr. account manager bij JB Hydraulics

In het begin vonden medewerkers de app niks, nu willen ze niets anders meer

Mark van Hoften, Directie bij van Hoften Installatietechniek

Door steeds sprints van een paar weken te trekken was de samenwerking projectmatig en behapbaar.

Ad Ippel, Technisch Manager

Technologie & Integraties

OutSystems
Microsoft