Business software

Laat de software voor jou werken!
Connections

Vele processen binnen uw organisatie worden ondersteund door (business) software. Software die vaak informatiestromen met elkaar verbindt, automatiseert en patronen herkent. Een applicatielandschap dat volledig integreert biedt een hoop efficiëntie!

Business software is slechts een thema die wij aan bieden om relevant te blijven in de digitale transformatie. Bekijk ons gehele aanbod in het E-magazine 'Aspect Inside'.

Download het E-magazine

Business software
Connections

ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is software ter ondersteuning van -bij voorkeur- alle processen in een organisatie. Een ERP systeem is software waarin een organisatie de belangrijkste delen van haar bedrijfsvoering automatiseert en integreert in dié mate, dat het voor alle belanghebbenden in de organisatie bruikbaar is. Dit gaat veelal om processen die van cruciaal belang zijn voor het functioneren van de hele onderneming. Een ERP systeem integreert alle processen rondom financieel, logistiek, WMS, project en CRM in één overkoepelend systeem. Wij ondersteunen onze relaties al meer dan 30 jaar bij het selecteren van een nieuw ERP pakket, en bij het optimaal benutten van hun huidige Exact of Unit4 omgeving.

WMS

Warehouse Management Systeem (WMS) is een systeem om uw magazijn mee te beheren en om controle te hebben en houden op de 3R’s (Ruimte Rente en Risico). Een WMS systeem vormt een belangrijk onderdeel van uw logistieke processen waarmee u inzicht houdt in uw voorraad, materialen binnen uw magazijn en waarin bijbehorende transacties worden verwerkt. Vaak wordt dit systeem gecombineerd met barcode scanners of andere technologie. De data wordt opgeslagen in een database en informatie is direct beschikbaar. Als u uw WMS laat integreren met uw ERP-pakket, heeft u één centraal systeem voor al uw behoeftes met als resultaat: controle en inzicht voor het hele bedrijf. Voor vrijwel ieder bedrijf met een magazijn is er een passende WMS oplossing.

Fill 1 Meer informatie

CRM

CRM staat voor Customer Relationship Management. Dan hebben we vaak het over een systeem (software) dat wordt gebruikt voor het beheren en registreren van gegevens én alle relevante activiteiten rondom de relaties en contactpersonen. Een CRM systeem werkt het meest optimaal als niet alleen de afdeling verkoop, maar alle belanghebbenden in een organisatie toegang hebben tot het systeem. Alle communicaties (e-mail, telefoon, uitgaande en binnenkomende documenten, projecten) en acties rondom de relatie komen (automatisch) samen in één systeem. Hierdoor kunt u uw relaties nog gerichter van informatie voorzien en uw service verhogen.

Fill 1 Meer informatie

PIM

De eis naar kwalitatieve data wordt steeds groter. De partij die in de kwalitatieve data kan voorzien heeft een stap voor op de concurrentie. Een PIM is een system waar alle informatie rondom een product centraal wordt opgeslagen en uiteindelijk eenvoudig te benaderen is door uw relaties of eindgebruikers. U kunt hierbij denken aan handleidingen, technische tekeningen, fotografie, voorraden, verwante producten. Waar iedereen die u toegang geeft gebruik van kan maken. Hierdoor heeft u geen ballast meer van foto’s die na moeten worden gemaild, handleidingen die na moeten worden geleverd of vragen naar de levertijd van een product.

BORIS

De BORIS-app zorgt ervoor dat uw vakmensen geen onnodig papierwerk meer in hoeven te vullen en dat de administratie geen overtypwerk meer heeft. In de app kunt u afpersformulieren registreren, uw uren verantwoorden, uw onkosten declareren en is specifiek uit te breiden naar uw wensen.

Fill 1 Meer informatie

Klantportaal

We leven in een samenleving waarin snelheid cruciaal is. Relaties verwachten realtime beschikbaarheid over de juiste data. Een klantportaal biedt de mogelijkheid om de gevraagd informatie beschikbaar te stellen aan uw relaties. Denk aan beeldmateriaal, dashboards, indienen en volgen van de tickets of het samenwerken aan projecten. In een klantportaal is het allemaal mogelijk!

CARGOS

Met Cargos wordt uw administratie en planning beheersbaar. Overzicht, controle, alle documenten op één plek en geen gerommel meer met mail, Excel en andere programma’s. U heeft met Cargos controle en overzicht in uw volledige planning en administratie. Het is dé alles-in-één applicatie voor de binnenvaart

Kwaliteitsmanagementsysteem

Uw kwaliteitshandboek digitaal opgeslagen inclusief verbeterpunten, documenteigenschappen en (periodieke) revisie. Overal uw handboek inclusief bijbehorende procedures digitaal beschikbaar.

iBarge

Met iBarge realiseren we digitale communicatie tussen schipper en bevrachter. Door het gebruik van de app zijn bevrachters direct op de hoogte van de status van het transport. Dit geeft iedereen meer grip op de processen, zodat u de rondgang van uw schippers continu kan optimaliseren.​

Fill 1 Meer informatie

DMS

Uw werkordner met vergunningen, aanvragen, offertes, planning etc digitaal beschikbaar. Altijd laatste versie van documenten, overal vandaan te benaderen.

Inkoopfactuurverwerking

Het digitaliseren en accorderen van inkoopfacturen, het verwerken van declaraties, het bewaken van de inkopen van budget tot betaling, contract- en document management, allemaal processen waar een organisatie grip en controle op wenst te hebben. Nog efficiënter kun je werken als je deze processen onder controle hebt. Wij zijn al meer dan 10 jaar gecertificeerd en gespecialiseerd partner van Elvy en kunnen u helpen bij uw wensen rondom deze processen en ondersteunen bij ingebruikname en gebruik van de software.

Automatisering

Waar het digitaliseren van processen vaak nog steeds een uitdaging is, gaan we ook een stap verder. Digitaliseren biedt een bron aan informatie. Echter biedt het automatiseren van taken een hoop verlichting. Er hoeft niet meer omgekeken te worden naar handelingen die voorheen heel tijdrovend waren. Door middel van BPM software en Microsoft Flows is het mogelijk om taken met een herhaaldelijk karakter te automatiseren. Dit biedt veel tijdwinst. Tijd besteed kan worden aan daar waar het écht nodig is!

Testimonials

Aspect ICT wist na enkele gesprekken precies waar onze behoeften lagen en op welke manier wij het Microsoft365 platform optimaal konden benutten.

Arend Wattel, Projectmanager bij LanTel

Aspect ICT heeft zich bewezen als kundige partij. Medewerkers kwamen relatief vaak over de vloer.

Jan Fokker, Controller en hoofd administratie bij Alom

Aspect ICT deed voor ons al naar tevredenheid de boekhoudondersteuning, dus het was een logische stap om hun voor het werken met handscanners te benaderen.

Erik den Hollander, Eenaar van Eurosalad

Naast kennis van zaken dachten ze namelijk ook sterk mee over de mappenstructuur en de indeling van de pagina’s. Er zijn nuttige dingen toegevoegd die wij niet hadden kunnen verzinnen.

Dennis Stadt, HR consultant bij Scylla

Wij denken in processen, en Aspect ICT denkt daarin mee.

Dirk-Jan de Bruijn, Operations manager bij Connect Products

Het meedenken met belangrijke bedrijfsprocessen, van voorraadbeheer tot aan rapportages, zorgden meteen voor een meerwaarde.

Jaap Veenstra, Operations Manager bij Atis International

Aspect ICT adviseerde kundig, van vormgeving tot aan de opzet.

Jan de Lange, ICT manager bij Kraamzorg de Waarden

“Wij kunnen niet zonder ICT. Het is onmisbaar geworden bij de dagelijkse gang van zaken."

Marja Blom, MT-lid bij Lakerveld

De nieuwe methode is gebruiksvriendelijk, dus er is eigenlijk geen onduidelijkheid.

Kees Smit, Directeur-eigenaar van Dalemburgh Advies

We kunnen projecten beter bewaken

Karin Coonen, Management Assistente

Volwassen systeem met modulair karakter

Paul Silkens, Directeur

Het percentage verkeerde bestellingen en aantallen is fors gedaald

Teun Swolfs, Werkvoorbereider

Technologie & Integraties

PlanSys
Elvy
Exact
BPM
Unit4
Cargos
Boris