CRM

Optimaal inzicht in de behoefte van uw relaties
Connections

CRM wordt hét centrale punt binnen uw organisatie. Het vormt een bron van informatie waar alle medewerkers profijt van hebben. Alle mail, telefonie, offertes, projecten en notities  die rondom de relatie hebben plaatsgevonden, komen (automatisch) samen. Hierdoor kunt u uw relaties nog gerichter van informatie voorzien en uw service verhogen. 

De verkoop bevorderen

Slechts 36% van de tijd van een Accountmanager wordt daadwerkelijk besteed aan verkoop.Door het gebruik van Sales Professional kunnen veel administratieve handelingen worden vereenvoudigd en geautomatiseerd.

Er is direct inzicht en de lopende kansen en projecten. Met een CRM-systeem ziet u precies in welke stadium een verkoopkans zich bevindt. Het is mogelijk om de stadia die u binnen uw organisatie gebruikt binnen het CRM te implementeren. Hierbij kunt u denken aan: potentiële relatie - verkoopafspraak - offerte – order - projectmanagement.  

U weet precies wat er speelt

Doordat alle data wordt vastgelegd, weet u precies wat er bij de relatie speelt, zonder er direct bij betrokken te zijn. Dat wordt steeds belangrijker, want uit onderzoek blijkt dat er gemiddeld 10 personen betrokken zijn bij het aankoopproces.Weten wat er speelt bij uw relaties is daarom essentieel voor succes!

Mogelijkheden om te koppelen

Naast dat alle data voor de collega’s makkelijker te benaderen is, is het ook makkelijk om processen te automatiseren of (persoonlijke) dashboards te maken.

Het is mogelijk om uw telefonie, Teams en mailomgeving te koppelen. Hierdoor hoeft u geen of weinig handelingen uit te voeren om het systeem te verrijken. Als een collega gebeld heeft met een relatie voor wie u de offerte aan het maken bent, ziet u dit automatisch terug in de relatiekaart. Zo kunt u het serviceniveau verhogen!

Kennis van systemen

Wij hebben ervaring met het implementeren van Microsoft Sales Professionals en Exact Synergy. Daarnaast kunnen wij u begeleiden in het traject om te komen tot het juiste CRM-systeem voor uw organisatie. 

 

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections