Haal realtime inzicht uit uw data met Power BI

donderdag 19 januari 2023 van 13:00 tot 14:00
Connections

INHOUD VAN DE SESSIE

Elk bedrijf verzamelt grote hoeveelheden kostbare data. Data die inzichten creeërt om uw resultaten te verbeteren. Om inzicht te krijgen in deze data maken wij gebruik van een tool van Microsoft, genaamd Power BI. 

Een gebrek aan inzicht is het laatste wat u wilt. Door het inzetten van Business Intelligence (BI) is het mogelijk om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld financiële resultaten, gemiddelde doorlooptijden en andere data. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om data uit meerdere bronnen samen te voegen en in één centraal dashboard te tonen. U kunt hierbij denken Excel-bestanden, uw ERP-pakket of externe (opensource) bronnen. Vroeger behoorde het werken met een Business Intelligence-oplossing tot de hogere wiskunde. Tegenwoordig boekt u als gebruiker al snel hele fraaie resultaten op het gebied van informatie-inzicht.

In deze sessie nemen we u mee in de mogelijkheden van Power BI en laten we een aantal praktische tips zien om hier zelf alvast mee aan de slag te kunnen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan via onderstaand formulier. De sessie vindt online plaats via Microsoft Teams. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u per mail een bevestiging. 

Inschrijven

Vul je gegevens in en je hoort van ons! Eerst nog vragen? Bel of mail naar: 0184 67 54 00 / info@aspect-ict.nl

{{ errors.first("field_438") }}
{{ errors.first("field_439") }}
{{ errors.first("field_440") }}
{{ errors.first("field_441") }}
{{ errors.first("field_442") }}
{{ errors.first("privacy") }}