Beter presteren met de juiste cloud- en infrastructuur

Onze aanpak verzekert u van een zorgeloze werking van uw (cloud) infrastructuur, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsprocessen. 

Compleet ontzorgde ICT-infrastructuur

Aspect ICT biedt oplossingen voor uw ICT-infrastructuur, of u nu gebruik wilt maken van de cloud of uw eigen locatie wilt behouden. Onze ervaring stelt ons in staat om onze expertise te combineren met uw wensen om de best mogelijke omgeving te creëren. We zijn continu gericht op veiligheid en beschikbaarheid om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt werken.

Aspect ICT engineers

De belangrijkste voordelen van onze ICT-infrastructuuroplossingen

Onze cloud- en infrastructuuroplossingen

Verbeter uw netwerkprestaties met onze hulp

ICT-netwerkdiensten omvatten het ontwerpen, installeren en onderhouden van computernetwerken, evenals het bieden van technische ondersteuning en beveiliging. Een goed georganiseerde netwerkinfrastructuur kan de prestaties en betrouwbaarheid van uw netwerk verbeteren, wat kan leiden tot een efficiëntere werking van uw organisatie. Bespaar tijd en zorgen door gebruik te maken van betrouwbare netwerkdiensten voor uw bedrijf.

De perfecte mix: uw organisatie en onze hybride clouddiensten

Met Aspect ICT kunt u uw lokale netwerken optimaal laten samenwerken met onze hybride clouddienst. Dit geeft u volledig inzicht in uw data en applicaties, waardoor u op elk moment de best mogelijke ondersteuning voor uw bedrijfsvoering heeft.

Borg de continuïteit van uw bedrijfsvoering

Wanneer er sprake is van dataverlies, een servercrash of een geslaagde hackpoging, zorgen wij ervoor dat de gevolgen tot een minimum worden beperkt met behulp van een backup- en disaster recovery-plan.

Zet de volgende stap met Microsoft Azure

Met Microsoft Azure heeft u alles wat nodig is om hybride cloudoplossingen te bouwen, implementeren en beheren. Of u nu op afstand werkt of op locatie bent, onze krachtige tools en on-demand toegang tot de juiste bronnen stellen u in staat om altijd en overal te werken. Dit helpt u uw bedrijfsdoelen te bereiken.

De aanpak van Aspect ICT 

Wij zijn uw betrokken ICT-partner voor het beheren, monitoren en ondersteunen van uw ICT-infrastructuur. Door middel van onze proactieve aanpak zorgen wij ervoor dat uw netwerk, (cloud)servers en werkplekken altijd up-to-date, beveiligd en prestatiegericht zijn. Hierdoor kunt u zich richten op uw kerntaken.

Team van Cloud- en Infrastructuurexperts

Hanno den Ottelander-1
Hanno den Ottelander
Relatiebeheerder Buitendienst
Ronald Overduin
Ronald Overduin
Coördinator Servicedesk
Alan de Jong
Alan de Jong
ICT Consultant
Eelco van Westen
Eelco van Westen
ICT Consultant
Alwin Meijer
Alwin Meijer
ICT Engineer

Onze werkwijze

In 7 stappen helpen wij u van wens naar uitvoering!

Onze zeven stappen zijn ontworpen om u te helpen bij het bereiken van uw doelen en het realiseren van uw visie. Of u nu nieuwe technologie wilt integreren of uw infrastructuur wilt upgraden, wij hebben de expertise om u te helpen dit te bereiken. 

Kennismaking

Tijdens de eerste fysieke ontmoeting willen we elkaar graag leren kennen. Het doel van deze sessie is uw wensen en behoeften in kaart brengen. 

Inventarisatie

Nadat uw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht, gaan we inventariseren welke cloud- & infradiensten hiervoor ingezet dienen te worden. Uiteraard zullen we ook rekening houden met uw mogelijke toekomstige wensen en de groei van uw organisatie.

Roadmap

Samen met u stellen wij een ICT-strategie op voor de lange termijn op basis van de informatie die bij de eerdere stappen verkregen is. 

Voorstel

Op basis van de kennismaking, inventarisatie en de ICT-roadmap, zullen wij ons voorstel aan u presenteren.

Plan van aanpak

Om tot realisatie van het voorstel te komen, vertalen we de beoogde projecten en acties in een plan van aanpak.

Implementatie

We gaan aan de slag om uw cloud- & infra-omgeving realiseren.

Beheer, monitoring en support

Na de livegang blijven wij ook actief betrokken voor het beheren, monitoren en supporten van uw cloud- & infra-omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat wat vandaag werkt, morgen ook werkt.

Daarnaast blijven we betrokken, zodat de omgeving aan blijft sluiten op uw bedrijfsvoering.

Succesvolle cloud- en infrastructuurprojecten

RAVAS

"Wat vandaag werkt, moet morgen ook werken."

Niels van den Berg, Innovation & technology director

Bakker Sliedrecht

"Migratie naar nieuw platform in één weekend."

Jordy Keldermans, Manager ICT

De Rading

"Vertrouwen op de expertise van Aspect ICT."

Richard Heezen, Teammanager ICT & facilitaire dienst

Technologie en integraties van cloud- en infrastructuuroplossingen

Het begint met een goed advies!

Wilt u meer weten over onze Cloud en Infra-oplossingen of wilt u graag een afspraak maken met een van onze specialisten om uw situatie te bespreken?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

+31 184 675 400

info@aspect-ict.nl

Hanno den Ottelander-2
Hanno den Ottelander

Relatiebeheerder Buitendienst