Cybersecurity diensten voor uw bedrijf

Bij Aspect ICT begrijpen we hoe belangrijk cybersecurity is voor bedrijven. Onze uitgebreide beveiligingsoplossingen helpen uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen.

Waarom cyberbeveiliging essentieel is

Het is essentieel dat uw bedrijfsgegevens en -bestanden altijd veilig zijn. Cyberaanvallen en hackpogingen zijn immers aan de orde van de dag en kunnen financiële schade en reputatieverlies veroorzaken.

Wij zijn een professionele cybersecurity dienstverlener en begrijpen de behoefte aan beveiliging. Met ons brede dienstaanbod, proactieve houding en kennis bieden wij op maat gemaakte integrale beveiligingsoplossingen.

Cybersecurity Consultant Aspect ICT

De belangrijkste voordelen van onze beveiligingsoplossingen

Onze cybersecurityoplossingen

Heeft uw bedrijf de cyberveiligheid op orde? 

Cyberveiligheid is zeer belangrijk in de huidige tijd. Wilt u hiermee aan de slag gaan? Wij helpen u graag. Met de Security Scorecard brengen we uw situatie in kaart en geven we praktische aanbevelingen om de cyberveiligheid van uw organisatie te verbeteren.

Versterk de menselijke firewall

Mensen, als eindgebruikers, spelen een belangrijke rol in het versterken van de cyberveiligheid. Hackers zoeken vaak naar de zwakke plekken van organisaties en richten zich daarbij op medewerkers.

Bewustmakingsprogramma's versterken kennis, bewustzijn en daarmee de "menselijke firewall". Op deze manier krijgt cybersecurity de aandacht die het verdient binnen de hele organisatie.

Direct inzicht in actuele dreigingen

Met de Aspect Netwerk Securityscan bieden wij u onmiddellijk inzicht in de meest actuele netwerkbedreigingen. Door periodiek een volledige netwerkscan uit te voeren, kunnen we kwetsbaarheden snel opsporen. Met het toekennen van een risicoscore worden cyberbeveiligingsverbeteringen direct geïdentificeerd. 

24/7 Beveiligingsmonitoring op Maat

Onze uitgebreide dienstverlening biedt 24/7 geavanceerde beveiligingsmonitoring en snelle incidentrespons, zodat u met vertrouwen uw bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten. Wij bieden kosteneffectieve geavanceerde technologieën, ons cloud-gebaseerde platform en een brede deskundigheid, waardoor wij flexibele inzetbaarheid en gemoedsrust bieden.

Vliegen vang je met stroop, hackers met een honeypot

Met de Aspect Honeypot maken we een onderdeel van uw systeem bewust kwetsbaar om hackers te traceren. Zodra een hacker dit 'kwetsbare' systeem probeert te benaderen, wordt er automatisch een waarschuwing naar ons service- en beheercentrum gestuurd. Hierdoor kunnen we snel reageren en de hacker vroegtijdig uit uw netwerk verwijderen. Dit vermindert de kans op gegevensdiefstal aanzienlijk.

Voor een solide basis beveiliging

Om cyberveiligheid actief in uw organisatie te versterken is het van groot belang dat de basis op orde is. Met onze Aspect Beveiligingsbundel zorgt u dat de essentie van cybersecurity op orde is in uw ICT-omgeving. Het voorziet uw pc van antivirus, antimalware, ransomwarescanning, patchmanagement en DNS-protectie. 

Team van cybersecurity experts

Frank van Roekel
Frank van Roekel
Relatiebeheerder Buitendienst
Jorrit Muilwijk
Jorrit Muilwijk
Relatiebeheerder Buitendienst
Jasper van Duijn
Jasper van Duin
ICT Engineer
Joost Lieshout
Joost Lieshout
ICT & Security Consultant

Succesvolle ICT beveiliging projecten

Holland Shipyards Group

"Hoewel cybersecurity een steeds groter risico vormt, hebben we hier intern niet de kennis en capaciteit om dit risico goed aan te pakken. Aspect ICT levert hiervoor een prettige oplossing en zo kunnen we, op een leuke en toegankelijke manier, met een minimale investering toch een maximaal resultaat behalen op het gebied van cybersecurity."

Dick van Rosmalen, Financieel manager

Q Plus

"Door de security bewustwordingstrainingen op locatie en digitaal helpt het hele bedrijf mee om het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit te verlagen; de trainingen zijn leerzaam, maar vooral ook met een leuke invalshoek."

Serge Bertens, Algemeen directeur

Stichting Rhiant

"Binnen de organisatie hebben wij niet de professionele kennis om onze cybersecurityomgeving goed in te richten. Daarom werken wij hiervoor samen met Aspect ICT. Zij bieden ons een prettige, professionele oplossing en nemen het personeel hierin mee om bewustwording te creëren. Cybersecurity is een doorlopend proces en Aspect ICT is hierin een fijne samenwerkingspartner voor ons. "

Alex van der Stelt, Manager financiën

Cybersecuritypartners en integraties

Het begint met een goed cybersecurityadvies!

Wilt u meer weten over onze cybersecurity oplossingen of wilt u graag een afspraak maken met een van onze specialisten om uw situatie te bespreken?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

+31 184 675 400

info@aspect-ict.nl

Jorrit Muilwijk
Jorrit Muilwijk

Relatiebeheerder Buitendienst