Vermijden van de vergaderlobby in Microsoft Teams

Connections
03 juni 2020

Tijdens vergaderingen kan het voorkomen dat u het gesprek moet onderbreken om iemand  toegang te geven tot de vergadering. Eerst was u verplicht om diegene toegang te geven tot de vergaderruimte zonder dat die persoon automatisch aan de vergadering kon deelnemen.

Vanaf nu kunt u (externe) bellers direct laten deelnemen aan een vergadering zonder dat ze hoeven te wachten in de lobby. Ook voor externe deelnemers is het efficiënt, omdat zij niet hoeven te wachten in de lobby en meteen deel kunnen nemen aan de vergadering.

Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen. De eerste stap is om een vergadering aan te maken in Teams. Hiervoor gaat u naar ‘Agenda’ > ‘Nieuwe vergadering’, zoals u hieronder ook kunt zien. Vervolgens vult u alle gegevens in en klikt u op ‘Opslaan’

Als u de opgeslagen vergadering nog een keer aanklikt, ziet u bovenin ‘Vergaderopties’ staan.


Als u daarop klikt, komt u in onderstaand scherm terecht. Hier hebt u verschillende opties. Op deze manier kunt u er dus bijvoorbeeld voor zorgen dat (externe) deelnemers de vergaderlobby kunnen vermijden.  

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u nog vragen op het gebied van narrowcasting, presentatiemiddelen of audiovisuele oplossingen? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections