Het werk van Rob Rothman

Connections
26 maart 2021

Wij vroegen een aantal medewerkers van Aspect ICT naar hun ervaringen, drijfveren en wat het werken voor Aspect ICT zo leuk maakt. Ben jij benieuwd naar de antwoorden van Rob? Lees dan gauw mee:

De start van Rob zijn loopbaan bij Aspect ICT:
Mijn naam is Rob en ik ben in november 2007 begonnen bij Aspect ICT. Ik ben gestart bij de technische dienst en na zes maanden ben ik overgestapt naar de servicedesk. Ik was vrij snel toe aan een nieuwe uitdaging. Het was fijn om te zien dat dit ook gefaciliteerd kon worden. Na vijf jaar heb ik de stap naar de buitendienst gemaakt en werk ik nu met veel plezier als ICT engineer!

Kan je ons meer vertellen over je werk?
Als ICT engineer ga ik bij verschillende relaties langs. Afhankelijk van het project ga ik naar twee locaties op een dag. Het komt ook voor dat ik op projecten zit waarbij ik mij een tijdje volledig focus op één relatie. Dit brengt veel afwisseling met zich mee. Elk vraagstuk vraagt namelijk om een andere oplossing. Wat ik vooral leuk vind, is dat ik naast het inhoudelijke werk ook relaties adviseer. Het blijft niet bij alleen het beheren van een systeem, ik denk echt proactief mee over wat er nodig is om aan te sluiten op de vraag.

Wat zijn je ambities?
Ik wil nog meer richting consultancy groeien. Ik merk dat het werk niet meer alleen uitvoerend is maar ook adviserend. Een transitie van doen naar eerst denken en dan doen. Ik doe steeds meer ervaring op in de praktijk. Daarnaast heb ik mijn hbo Associate Degree behaald om mij ook op theoretisch vlak verder te ontwikkelen. Het fijne is dat mijn teamleider achter mij staat en mij hierin begeleidt.

Wat maakt het werken voor Aspect ICT leuk?
Aspect ICT voelt als een familie. Er heerst een prettige, informele sfeer. We hebben allemaal dezelfde mentaliteit: onze relaties staan centraal en we gaan er samen 100% voor. Ik vind plezier in mijn werk en een fijne samenwerking met collega’s belangrijk. En dat biedt Aspect ICT mij. Er is veel ruimte om mezelf te ontwikkelen door middel van onderling kennisdelen en het volgen van cursussen/studies. We doen ook leuke dingen samen. Denk aan sport, uitjes met partner erbij etc. Nu is er wel een aangepast programma vanwege Corona. We hadden laatst bijvoorbeeld een online pub quiz.

Ook interesse in een functie als Rob? Bekijk hier de vacatures.

Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

arrow right small Bezoek ons

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!

{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Connections