Managed Infrastructure

Wat vandaag werkt, moet morgen ook werken.
Connections

De techniek is van groot belang om de beschikbaarheid van uw data te waarborgen. Echter is de techniek in de loop der jaren steeds generieker geworden. Hierdoor hebben we inmiddels een stabiele dienstverlening gecreëerd die we voor meerdere relaties kunnen inzetten. Zodat u extra tijd kunt besteden aan de zaken die u organisatie een stap verder helpen.  

Managed Infrastructure is slechts een thema die wij aan bieden om relevant te blijven in de digitale transformatie. Bekijk ons gehele aanbod in het E-magazine 'Aspect Inside'.

Download het E-magazine

Managed Infrastructure
Connections

Servermigraties

Op uw servers staat waardevolle informatie. De performance van het systeem is van belang om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. De economische levensduur van een server ligt op 5 jaar. Mocht uw server aan vervanging toe zijn helpen wij u graag bij de migratie. Mocht dit voor u nog van toepassing zijn. Door advies te geven over het inzetten van de

Werkplekvervangingsplan

Goede werkplekapparatuur is voor elke bedrijfsvoering van cruciaal belang. Of het nu een tablet, PC of laptop is, elke organisatie heeft er wel mee te maken. En goed gereedschap is ook regelmatig aan vervanging toe. Wij kunnen samen een werkplekvervangingsplan opstellen om er voor te zorgen dat uw apparatuur up-to-date blijft, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Identity & Access management

Uw bedrijf is continu in beweging. Regelmatig komen en nieuwe medewerkers bij of treden er uit dienst. Het beheren van een gebruiker in een netwerk wordt door de complexere ICT-omgevingen steeds ingewikkelder. Wij kunnen zorgen voor een standaard procedure per functie en een vlekkeloze uitrol voor nieuwe medewerkers.

Cloudplatforms

We zien dat organisaties bezig zijn met een cloudtransitie. Waar data eerst lokaal opgeslagen stond op een server, wordt er nu vaak gebruik gemaakt van Software as a Service of cloudplatforms. Wij hebben kennis in huis van diverse cloudplatforms om uw data in op te slaan. En kunnen u helpen bij de migratie, beheer en benutting van het platform.

Patchmanagement

De gezondheid van uw ICT-omgeving is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Het is de bedoeling dat de betrouwbaarheid van het systeem ook hoog blijft. Door uw systeem gecontroleerd te voorzien van updates zorgen wij ervoor dat uw ICT-omgeving up-to-date blijft.

Monitoring

Met deze dienst monitoren wij uw ICT-systeem op correct functioneren. Dit doen we tijdens kantooruren en op 2 momenten ‘s nachts. Hierdoor hebben onze engineers continu zicht op de gezondheidstoestand van uw ICT-systeem. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat het aantal storingen en verstoringen wordt teruggebracht, dat storingen direct voor ons zichtbaar zijn en hierdoor ernstige problemen vaak voorkomen kunnen worden en u zoveel mogelijk ongestoord kunt werken met uw ICT-systeem.

Servicedesk support

Iedereen binnen uw bedrijf werkt in meer of mindere mate met ICT. Dit zorgt voor veel tijdwinst, maar roept soms ook vragen op. Wij hebben een groep van 30 specialisten die de vragen van uw collega's op eerste-, tweede- en derdelijns niveau kunnen beantwoorden. Zo kunt u tijd besteden aan overige interne zaken.

Systeembeheer

Wij hebben één gouden regel: hetgeen dat vandaag werkt, moet morgen ook werken. Wanneer u het beheer van uw ICT-systeem aan ons uitbesteedt, kunt u er zeker van zijn dat problemen snel en adequate opgelost worden. Wij hebben een vaste groep ICT engineers die op locatie of op afstand alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om calamiteiten te voorkomen.

Managed Print Services

Managed Print Services (MPS) zorgt voor volledig beheer van de printers en alles daar om heen. U bent alleen nog verantwoordelijk voor het faciliteren van papier en nietjes. Verder worden alle andere supplies automatisch geleverd. Daarnaast is de reparatie en het onderhoud van de printer ook inbegrepen in het contract.

Fill 1 Meer informatie

Testimonials

Verschillende pakketten kiezen die met elkaar communiceren moet gewoon mogelijk zijn.

Peter Deege, Oprichter en mede-eigenaar van Drechtsteden Accountants

Niet alleen het meedenken en uitdokteren verliep goed, maar ook de migratie en installatie. Daar zag ik vooraf het meeste tegenop.

Wouter Stolk, Teamleider IT-afdeling bij Montapacking

Aspect ICT ging snel én goed te werk. Het gehele proces nam nog geen maand in beslag en steeds werd er goed gecommuniceerd over de gemaakte keuzes.

Leenderd van Steijn, CFO bij Xenox

Wij kennen Aspect ICT al jaren als een professionele, proactieve partner en ook nu zijn wij niet teleurgesteld in hun meedenkende vermogen.

Mike van der Kolk, ICT-manager bij Mercon

Aspect ICT is niet zo eigenwijs om te denken dat ze alles kunnen.

Gert Prins, Hoofd bedrijfsbureau bij Waardlanden

Het voortraject bestond uit inventariseren waar onze behoefte lag. Medewerkers van Aspect ICT wisten goed en helder uit te leggen welke keuzes er waren.

Pieter Vente, Financial Controller bij Stigterstaal

Op allerlei fronten waren we toe aan vernieuwing. Zowel voor de server zelf, als aan de beheerkant. We zochten een partij die dit allebei kon bieden.

John van Maastricht, Mede-eigenaar van Beerens B.V.

We merkten eigenlijk meteen dat zij juist altijd een stapje vooruitdenken. Dat zit gewoon in hun aard.

Martina Verwijs, Officemanager bij Tree-O-Logic

Ze begrijpen dat we 24/7 operationeel moeten blijven

Ozhan Karkukli, IT-manager

Technologie & Integraties

Microsoft
Cisco
Citrix
Dell
Exclaimer
Sophos
Rout IT
Veeam
VMware
HPE