Business Intelligence

Een schat aan informatie
Connections

Binnen uw organisatie ‘zweeft’ ontzettend veel data dat beter benut kan worden. Wij kunnen u op diverse vlakken verder helpen om het optimale uit deze data te halen. Met een datastrategie als uitgangspunt zorgen we er samen met u voor dat uw onderliggende data gestructureerd en kwalitatief is, zodat data op de lange termijn écht onderdeel wordt van uw bedrijfsvoering

Om aan de slag te gaan met Business Intelligence is het van belang om hier eerst goed over na te denken. Wij hebben een stappenplan gemaakt om hier u hiermee te helpen.

Download het stappenplan

Business Intelligence

DE VOORDELEN

Data van kwaliteit

Data van kwaliteit

Meer inzicht in uw bedrijfsvoering

Meer inzicht in uw bedrijfsvoering

Sterk en gedreven BI-team

Sterk en gedreven BI-team

Connections

informatiemanagement

Informatiemanagement kan worden gezien als de vertaling van de informatiebehoefte die binnen een organisatie heerst en moet ervoor zorgen dat de juiste informatie op de juiste plaats in de organisatie beland. De hard groeiende digitalisering zorgt ervoor dat steeds meer organisaties data gestuurd willen werken. De nadruk komt op deze manier steeds meer te liggen op ICT met de onderliggende informatiestromen. Meer weten? Aarzel niet om ons te benaderen en kom vandaag nog in contact met één van onze specialisten.

Datawarehousing

Een datawarehouse kan het best worden omschreven als een database voor het centraal opslaan en verwerken van gestructureerde data uit verschillende onderliggende databases. Het gebruik maken van een datawarehouse zorgt voor het grootste rendement uit uw Business Intelligence oplossing, verlicht de belasting van uw bronsystemen en verstrekt snel grote hoeveelheden data en nog veel meer. Samen kijken we graag naar de relevantie van een datawarehouse!

Datastrategie

Datastrategie helpt organisaties met het volledig benutten van de aanwezige data. Maar… wat is datastrategie nu eigenlijk? Datastrategie is een roadmap die ervoor zorgt dat u alle benodigde acties uitvoert, voordat u met het opstellen van dashboards/rapportages begint. In een datastrategie traject komen diverse fases aan bod. Zo bepalen we samen de doelstellingen, wordt er gekeken welke data nodig is om deze doelstellingen te behalen en stellen we de roadmap op met concrete stappen.

Dashboards & rapportages

Tegenwoordig beschikken organisaties over talloze databronnen. Deze databronnen staan overal verspreidt in het bedrijfssysteem, waardoor het overzicht snel is kwijtgeraakt. Wellicht iets dat u ook herkent binnen uw organisatie. Gelukkig bieden Power BI dashboards hier de oplossing voor. Power BI dashboards bundelen al uw databronnen samen in één duidelijk systeem.

Testimonials

Het gebruiksvriendelijke systeem nodigt ertoe uit om te ontdekken wat je ermee kunt doen

Marcel Booiman, Mede-eigenaar

Technologie & Integraties

Power BI