Het verbindend element

in een optimale bedrijfsvoering arrow right small Leer ons kennen
Connections

Het begint bij een goed advies

Het slim benutten van uw informatie biedt nieuwe mogelijkheden, tijdwinst en gemak. Wij ondersteunen bedrijven bij het zetten van de stap naar een digitale organisatie, waarin elk bedrijfsproces optimaal wordt ondersteund door ICT. Wij bieden die meerwaarde, omdat wij het gehele spectrum beheersen. Denk hierbij onder andere aan managed infrastructure, business software, business apps & integraties, digitaal samenwerken, business intelligence en security. Door samen met u de lange termijn ICT-strategie vorm te geven, zorgen we voor de beste combinatie tussen de ICT-infrastructuur en de software die daarop draait. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Aspect ICT zet het beste beentje voor Daniël Wanders, CEO Unibarge Fill 1 Lees het hele verhaal
Aspect ICT zet het beste beentje voor
Connections

Elk project is maatwerk..

... want elk bedrijf is uniek. Wat voor een ander werkt, hoeft dat niet automatisch voor u te doen. Ieder bedrijf heeft andere wensen, behoeften en toekomstdromen. Dat beseffen wij maar al te goed. Het maakt dat wij ontwikkelen wat in uw situatie het beste past. Een serververnieuwing, migratie naar de cloud, het koppelen van softwarepakketten of complete urenapplicatie: we maken het op maat. Onze relatiebeheerders en servicemanagers zorgen ervoor dat elk project in goede banen wordt geleid. Service op z’n best! 

Het is bovendien een toegankelijke partij met korte lijntjes en een flexibele houding. Arjan van Erk, Hoofd Administratie King Nuts & Raaphorst Fill 1 Lees het hele verhaal
Flexibiliteit is belangrijk in een ontwikkeltraject
Connections

We zijn in control

Een ICT-omgeving is vaak erg complex. Het draait om systemen, software, servers, applicaties, netwerken en ga zo maar door. Die abstracte begrippen moeten zorgen voor digitale beschikbaarheid. Want op downtime zit niemand te wachten. Om alles goed te laten werken, is goed onderhoud en beheer ook van groot belang. Daar maken we graag heldere afspraken over. We laten regelmatig ons gezicht zien en zorgen dat uw hele ICT-omgeving of applicatie up-to-date blijft. Uiteraard is er ruimte voor het bespreken van nieuwe wensen. Is er in de tussentijd een vraag of uitdaging? Dan staan onze engineers dag en nacht voor u klaar voor hulp.

Wat vandaag werkt, moet morgen ook werken. Niels van den Berg, Innovation & Technology Director bij RAVAS Fill 1 Lees het hele verhaal
RAVAS waarborgt continuiteit door het beheer voor hele ICT-infrastructuur uit handen te geven
Neem contact met ons op

Het begint met een goed advies!

Heeft u vragen over ICT? Ik help u graag verder!

Bezoek ons

Deze collega's staan altijd voor u klaar

MARTIN DEN BRAVEN
MARTIN DEN BRAVEN
Coördinator Business Apps & Integraties
RICHARD VERWEERD
RICHARD VERWEERD
Medewerker Klant Contact Centrum
VERA BACKER
VERA BACKER
hr-adviseur
Fill 1 Alle collega's

Samen komen we verder

Connections